Derin Mermerci’nin muhteşem evi

Derin Mermerci'nin muhteşem evi

Derin Mermerci, eşi, ikizleri ve köpekleriyle Taksim Residence’deki dairelerinden taşındı

15 Ağustos 2016 - 06:42

Derin Mermerci, eşi, ikizleri ve köpekleriyle Taksim Residence’deki dairelerinden taşındı. Bahçeli bir ev isteyen sosyetik güzel, annesi Ender Mermerci’nin oturduğu Vaniköy’deki tarihi yalıya geçti..



Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Derin Mermerci ile eşi Cem Aydın, Taksim Residence'deki 730 metrekarelik daireye sığmaz oldu. Geçtiğimiz yıl ikiz kızları Lal ve Mila'yı kucağına alan çift, Mermerci'nin sahiplendiği köpekler de aileye katılınca daha geniş bir ev arayışına girdi. İstedikleri gibi bir ev bulamayan çift, Derin Mermerci'nin annesi Ender Hanım'ın Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.



Ender Mermerci, tapusu Derin Mermerci'nin üzerine olan yalıyı kızı, damadı ve torunları için boşalttı. Ünlü çift, 1 yaşındaki ikizleri ve 4 köpeğiyle Necmettin Efendi Yalısı'na yerleşti. 6 milyon dolarlık daireden 19. yüzyıldan kalma yalıya geçen çiftin "Çocuklarımızın ferah bir evde büyümesi için köpeklerimizle bu yalıya taşındık" dediği öğrenildi. 19. yüzyılın sonlarında inşa edilen Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı; üç bölümden oluşuyor. Birçok kez el değiştiren yalının son sahibi ise Mermerci Ailesi..

Bu haber 1067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...