Referans Kartal’da 48 ay 0 faiz

Referans Kartal'da 48 ay 0 faiz

Kiler GYO’nun Kartal’da satışa çıktığı iki projesi Towers ve Kordonboyu referans projelerinde 48 ay 0 faiz oranı gibi özel ödeme imkanı sunuyor Avrupa’nın en yüksek rezidans yapıları arasında yerini alan “İstanbul Sapphire” projesine imza atan Kiler GYO, şimdi de Anadolu Yakasında iki projeyi aynı anda hayata geçiriyor

30 Haziran 2016 - 17:05



Kiler GYO’nun Kartal’da satışa çıktığı iki projesi Towers ve Kordonboyu referans projelerinde 48 ay 0 faiz oranı gibi özel ödeme imkanı sunuyor






Avrupa’nın en yüksek rezidans yapıları arasında yerini alan “İstanbul Sapphire” projesine imza atan Kiler GYO, şimdi de Anadolu Yakasında iki projeyi aynı anda hayata geçiriyor. Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Towers ve Kordonboyu projeleri bölgedeki avantajlı konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Farklı lokasyonda ve farklı gelir gruplarına sunduğu kaliteli konut projelerine şimdi bir yenisini daha ekleyen Kiler GYO’nun Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerinin tanıtımı istanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen bir basın toplantısıyla yapıldı.
Referans Kartal Towers, panoramik deniz ve adalar manzaralı daireleriyle, terasta denize karşı jakuzi keyfi yapma imkanı sunan geniş alternatifleriyle öne çıkıyor.

Kiler GYO YKB Nahit Kiler projeler hakkında bilgi verdi.

Projenin son 10 yıl içerisinde yapılmış bir mahalle içerisinde yer aldığını söyleyen Nahit Kiler, Referans projelerinin Kartal’da devam edeceğini ve  Kartal’da 3. bir proje daha olacağını ayrıca  Beylikdüzü içerisinde de bir proje gerçekleştireceklerini söyledi.
Kartal sakinlerinin büyük balkonlu dairelerden hoşlandıklarını o yüzden balkona fazla önem verdiklerini dile getiren Kiler,her dairede balkon yaptıklarını ve üst katlarda da büyük terasların mevcut olduğunu,48 ay şirket bünyesi içerisinde “0” faizle vade yapılacağını ve  metrekaresi 4 bin – 4 bin 200 TL civarında olduğunu da sözlerine ekledi.

Kartal Kordonboyu’nun kentsel dönüşüm kapsamına alındığı için KDV oranı %1 diyen Kiler, diğer tarafta ise KDV oranın %18 olduğunu,%10’unu kendilerinin; %8’lik kısmının ise müşteri tarafından karşılanacağını söyledi.

Bir projede 6 tane büyük, bir diğerinde ise 11 tane cadde mağazası olduğunu belirten Kiler, Cadde mağazaları satışa çıkaracaklarını ve projeye yabancı yatırımcıların da taleleri olduğunu,projenin bitiminde %20 gibi bir bölümünün yabancı yatırımcılar tarafından alınacağını sözlerine ekledi.

TANITIM DÖNEMINE ÖZEL 260.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan projede 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Referans Kartal Towers’ta, fiyatlar lansman dönemine özel 260.000 TI’den başlarken, sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor.
1+1, 2+1, 3+1 ve  4+1, ‘e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede;tüm bireylere ve ailelere geniş yelpazeli olanaklar sunuyor.








Çocuklar İçin Rengarenk Eğlence Alanları

Proje bitiminde bin kişinin yaşayacağı Referans Kartal Towers’ta çocuklara özel kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyvelik korusu, yapay dere ve su oyun alanları çocuklu ailelere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Ayrıca, projenin giriş katında yer alan kolay ulaşılabilir cadde mağazaları da dilediğiniz gibi alışveriş yapmanıza imkan sağlıyor.

Eviniz Eğlenceniz Olacak

Konforlu yaşam alanlarının hakim olduğu projede; Açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fıtness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal aktivite alanları sunuluyor.

Merkezi Konum

Referans Kartal Towers’tan gideceğiniz  yere birkaç dakika sonra ulaşmanız mümkün.
Proje; Sahil yoluna, Metroya, Marmaray’a ve Adalet Sarayına iki dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne üç dakika, Kartal IDO iskelesi’ne dört dakika, Maltepe, Pendik ve Bostancı IDO iskelelerine on yedi dakika ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına da yirmi yedi dakikada ulaşma imkanı sağlıyor.
Referans Kartal Towers projesinin daire teslimleri Mayıs 2018’de yapılacak.

Referans Kartal Kordonboyu

Kiler GYO, Anadolu Yakası’ndaki ikinci gayrimenkul yatırimını yüksek standartlarda bir yaşam sunan Referans Kartal Kordonboyu’nda 94 konut ve 11 tane ticari ünite yer alıyor. 17 katlı olan ve tek bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneği yelpazesi sunuluyor.

Kalite ve konforlu yaşama önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 63 m2 ile 235 m2 arasında değişiklik gösteriyor.

Lüks ve konforlu özelliklere sahip konut seçeneklerinin sunulduğu projede daireler tanıtım dönemine özel KDV dahil 272 bin TL’den başlıyor.

Adaların ve denizin eşsiz manzarasına sahip  tasarımı ile fark yaratan projede; fitness, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 m2’den oluşan Zen Bahçesi modern ve eğlenceli yaşamın kapılarını yatırımcılara sunuyor.


Bu haber 1158 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...