KONUT SATIŞLARININ %98’İ TAMAMLANAN SELENİUM RETRO 9’DA...

KONUT SATIŞLARININ %98’İ TAMAMLANAN SELENİUM RETRO 9’DA MAĞAZA VE OFİS SATIŞLARI DEVAM EDİYOR!

12 Nisan 2019 - 13:31


İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yer alan Selenium Retro 9’un sınırlı sayıdaki ofis ve mağaza satışları devam ediyor


1967 yılından bugüne kadar, her dönemin en prestijli yapılarını şehre kazandırarak birbirinden başarılı projelere imza atan Aşçıoğlu, Selenium markalı projeleri ile İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor. Ataköy E-5’in hemen üzerinde benzersiz tabela değeri ile 10.000 öğrencili özel üniversiteye komşu konumda yer alan ve yakında teslim edilecek olan Selenium Retro 9 projesinde konut satışlarının %98’i tamamlanırken, sınırlı sayıdaki ofislerin ve mağazaların satışı ise avantajlı fiyatlarla devam ediyor. 


SE CLUB profesyonel tesis yönetimi hizmetleri ile yönetilecek Selenium Retro 9’da ayrıcalıklı ofis verimliliği, konforlu şehir yaşamı ve kapsamlı lobi hizmetleri ile 132 m2’den 932 m2’ye kadar değişen ofis seçenekleri bulunuyor. 10.000 öğrencili özel üniversiteye komşu konumdaki Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ise 140 m2 ile 1.050 m2 arasında değişiyor. Aşçıoğlu, önlerinde geniş tahsis alanlarına da sahip tüm mağazalarda ister kiralama, ister satın alma imkanını eş zamanlı olarak sunuyor.


Ataköy E-5’in hemen üzerinde benzersiz tabela değeri 


Hemen önünde yer alan E-5 üzerinden aylık 4.5 milyondan fazla araç geçişi ile tabela değeri oldukça yüksek olan Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanlarına yürüme mesafesinde 4.000’den fazla konut ve ofis bulunuyor. Yeni Ataköy yolunun açılması ve 2019 sonu teslim edilecek her gün 1.500 kişinin gelmesi beklenen Uluslararası Gençlik Merkezi de Selenium Retro 9’un hemen arkasında bulunuyor. E-5’ten direkt giriş imkanı yanında metrobüs durağına sadece 60 m, metro istasyonuna ise 430 m yakınlıktaki Selenium kalitesindeki açık hava cadde dükkanlarında 150 öğrenci ve çalışan kapasiteli AYJET Uçuş Okulu ile 250 öğrenci ve çalışan kapasiteli THY Havak Anaokulu gibi prestijli markalar yer alıyor. 


Selenium Retro 9’da sınırlı sayıdaki ofis ve mağaza seçeneklerine olan talebi değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu şunları dile getirdi: 


‘’Aşçıoğlu olarak Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3. Selenium imzası olan Selenium Retro 9’da teslimlere daha zaman olmasına karşın konut satışlarımızın %98’ini tamamladık. Sektörümüzde satışların daraldığının konuşulduğu bir dönemde, konut satışlarını teslim öncesinde tamamlamanın haklı gururunu yaşarken, Aşçıoğlu ailesine yeni katılan tüm müşterilerimize de projelerimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Ticari ünitelerin de satışı tamamlandığında, Ataköy bölgesinde 1.100’e yakın gayrimenkulün teslim ve satışını tamamlamış olacağız. E-5’in hemen üzerinde yer alan Selenium Retro 9’da ise yeni satışa açtığımız stoklarla birlikte sınırlı sayıdaki ofis ve mağaza seçeneklerine talep devam ediyor. Yine bu dönemde ayrıca İstanbul’a kazandıracağımız yeni projelere de titizlikle çalışıyoruz. ’’

Bu haber 566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...