Bin dolar bozdurana tapulu arazi hediye ’Dövizini Bozdur...

Bin dolar bozdurana tapulu arazi hediye 'Dövizini Bozdur Kampanyası'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dövizinizi bozdurun' sözleri üzerine Türkiye'de esnaflar da bu söze destek vermek için çeşitli kampanyalar başlattı

06 Aralık 2016 - 11:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'dövizinizi bozdurun' sözleri üzerine Türkiye'de esnaflar da bu söze destek vermek için çeşitli kampanyalar başlattı.



100 Dolar bozdurana balıkçı esnafından 1 kilo hamsi bedava


1 / 20


Ankara'nın Akyurt ilçesinde balıkçı esnafı Doğan Arıkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak amacıyla kampanya başlattı. Arıkan, 100 Dolar ve üzeri döviz bozdurup, makbuzunu gösteren vatandaşlara 1 kilo hamsiyi bedava veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, doların 3,5 lirayı bulması üzerine, dövizi olan vatandaşların bozdurup, Türk Lirası'na ve altına yatırım yapmaları yönündeki davetine Akyurtlu balıkçı esnafı Doğan Arıkan da destek verdi. Akyurt'ta 5 yıldır esnaflık yapan Arıkan, bu çağrıya sessiz kalmayıp, destek verdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için bizim de küçük bir katkımız olsun dedik. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın dediği gibi dolarını ve eurosunu bozduran vatandaşımıza bizde hamsi bedava"


Züccaciyeciden 300 dolar bozdurana hediye kampanyası


2 / 20


Sandıklı ilçe merkezinde dededen kalma 40 yıllık züccaciye dükkanını işleten Cevat Bulut, dolar bozdurma kampanyasına destek amacıyla 300 dolar bozdurana hediye kampanyası başlattı. Bulut, bankadan 300 dolar bozdurarak makbuzunu kendisine getirenlere dükkanından çeşitli züccaciye eşyaları hediye etme kampanyasını işyerinin camına astığı pankartla duyurdu. Pankarta, "1 dolar için vatanını satanlara dolarını bozdurarak darbeni vur. En az 300 dolar bozdur hediyeni al" yazdıran Bulut, 20 gün sürdüreceği kampanya kapsamında 300 dolar bozduranlara kahve takımı, tencere takımı ve çeşitli hediyeler vereceğini söyledi.


"Makbuzu getir, dürümü götür"


3 / 20


Gaziantep’teki bir lokanta sahibi, 200 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere istediği yemeği bedava veriyor. Lokanta işletmecisi Mustafa Çolak, Cumhurbaşkanının çağrısına destek verdiklerini belirterek, “Doların yükselmesinden dolayı çok sıkıntımız var. 200 dolarını bozup makbuzunu bize getirene istediği yemeyi bedava veriyoruz. Bu kampanyamızın tüm ülkede ses getirmesini istiyoruz. Dolar çok yükseliyor, buna bir önlem almamız lazım. Biz bu durumdan çok şikayetçiyiz. Cumhurbaşkanımızın dolar ile ilgili açıklamasına destek veriyoruz. Bir hafta içinde makbuzu ile birlikte 10-15’e yakın vatandaş geldi. Onlara yemeği bedava verdik. Diğer esnafların da bize destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu.



100 dolar bozdurana tıraş bedava


4 / 20


Elazığ'da 300 dolarını bozana tıraş, 100 dolarını bozana ise balık-ekmek bedava.


Döviz bozdurana ekmek ve kahvaltı bedava


5 / 20


Bingöl’ün Genç ilçesindeki esnaflar, dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı. Bazı esnaflar, makbuz getiren vatandaşlara bedava kahvaltı, bazıları ise bir hafta boyunca ekmek veriyor.


Dövizini bozdurana yemek bedava


6 / 20


Doların bozdurulması yönündeki çağrılara kayıtsız kalmayan Trabzonlu Yüksel Usta Lokantası İşletme Sahibi Yüksel Yıldırım, Türk parasının değerlenmesi için 500 dolar ve euroyu bozdurup fişini getiren vatandaşlara ücretsiz yemek veriyor.



Dolar bozdurana bedava tıraş


7 / 20


Iğdırlı kuaför, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vermek için en az 250 dolarını Türk lirasına çeviren herkese ücretsiz saç sakal tıraşı yapmak için kampanya başlattı.


Dolarını bozduranın düğününde ücretsiz sahne alacaklar


8 / 20


Tasavvuf müziği alanında faaliyet gösteren "Anka" ilahi grubu, 5 bin dolar bozdurarak makbuzunu getiren çiftlerin düğününde ücretsiz sahne alacak.


Esnaftan döviz bozdurana ikram


9 / 20


Tokat'ın Turhal ilçesinde bir esnaf, döviz bozduranlara ücretsiz olarak çiğ köfte ile ayran veriyor.



"500 dolar bozdur, bıçağın bizden hediye olsun"


10 / 20


Trabzon'daki dükkanında, yüzlerce çeşit Sürmene bıçağı satan Atakan Berk 500 doları bozdurana bıçak hediye ediyor.


100 dolarını bozdurana kitap bedava


11 / 20


Iğdır'da kırtasiye dükkanı olan Serdar Ünsal, 100 dolarını bozdurduğunu gösteren makbuzu getiren herkese, hikaye ve ders kaynak kitaplarını ücretsiz veriyor.


3 bin dolar bozdurana 200 TL’lik banyo seti hediye


12 / 20


Batman’da bir esnaf, vatandaşları döviz bozdurmaya teşvik etmek amacıyla, 3 bin dolar bozdurup makbuzunu getirene 200 TL değerinde banyo seti hediye ediyor.



100 dolar bozdurana künefe ikramı


13 / 20


Sivas'taki bir restoranda 100 dolar bozdurana künefe ikram kampanyası başlatıldı.


"Dövizle umreye son, artık umreyi TL ile yapıyoruz"


14 / 20


Tokat'ta bir turizm acentası "Dövizle umreye son, artık umreyi TL ile yapıyoruz" kampanyası başlattı. Turizm acente yetkilisi İbrahim Arslan, "Cumhurbaşkanımızın sözlerine katılıyoruz. Turizm şirketi olarak bir ilki başlattık. Dövize hayır, TL'ye evet diyoruz. Bundan sonra işlerimiz dövizle değil TL ile yapacağız. Çünkü memleketimizi, ülkemizi seviyor ve düşünüyoruz. TL'nin değerinin artması için biz TL ile iş yapmaya başladık" dedi.


Dolar bozdurana halı hediye


15 / 20


Kars kent merkezindeki bir halı mağazasının sahibi, 1000 dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene 4 metrekare halıyı bedava vereceklerini açıkladı.



Dövizini bozduranın adı YYÜ'deki amfi tiyatroya verilecek


16 / 20


Van'da 500 bin euro veya dolar bozdurarak makbuzunu getiren kişinin adını, Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki (YYÜ) amfi tiyatroya verilecek.


200 dolar bozdurana 1 kasa elma bedava


17 / 20


Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde sayyar satıcılık Remzi Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizlerin bozdurulması için yaptığı çağrıya 200 dolar bozdurana 1 kasa elma bedava kampanyası ile destek verdi. Elma satıcısı Güzel, 200 dolar bozdurduğuna yönelik makbuzu getiren herkes için bir kasa elmayı bedava alabileceğini söyledi.


Bin dolar bozdurana tapulu arazi hediye


18 / 20


Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, ’Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla’ çalışması kapsamında bin dolar bozdurup makbuz getiren 57 kişiye Kocaeli Kandıra ve İzmit bölgelerinden bin metrekare müstakil tapulu araziler vereceklerini açıkladı.



Döviz bozdurana ücretsiz tıraş


19 / 20


Aydın'ın Söke ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde, 25 yıldan bu yana berber Arif Koç, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi karşısında sesiz kalmayarak iş yerinde kampanya başlattı. Koç, dolar ve eurosunu bozdurup, fişini getiren herkesi bedava tıraş etmeye başladı.


Dolarını bozdurana mezar taşı ücretsiz


20 / 20


Mermer işletmecisi bir kişi, 2 bin dolar bozduran ve makbuzunu getiren herkese değeri 750 TL’yi bulan mezar mermer taşını ücretsiz olarak vereceğini ilan etti.



Bu haber 1296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...