Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

Balkonlar genelde evin fazla eşyalarının ve kombinin konulduğu yerler olarak kullanılıyor. Balkonların da evimizin bir parçası ve güneşli günlerde kullanabileceğimiz bir yaşam alanı olarak dekorasyon yapılabileceği fikri son zamanlarda daha çok yaygınlaşıyor.

27 Aralık 2017 - 21:18 - Güncelleme: 27 Aralık 2017 - 21:28

Balkon dekorasyonu denildiği zaman ilk akla gelen annelerimizin balkonda yetiştirdiği çiçekler ve balkondaki beyaz plastik sandalyeler akla geliyor hemen. Bu durum balkonların küçük olması sebebiyle dekorasyona uygun olmadığı kanısı oluşmuş olsa da bu yanlış bir algıdır. Evinizin tüm alanlarında uyguladığınız ev dekorasyon fikirlerini küçük balkonlar içinde kullanabilirsiniz.


Küçük balkon dekorlarında yapılacak katlanabilir veya gizlenebilir balkon masaları ile sabah kahvaltılarınızı ve akşam yemeklerinizi balkonunuzda yemenin tadını çıkarabilir, dikey balkon bahçeleri ile balkonunuzda yer kaybetmeden çok daha fazla çiçek için alan kazanabilirsiniz.


Küçük balkonların dizaynları yapılırken canlı renklerin tercih edilmesi ufak balkonları daha ferah ve canlı bir mekan olarak gösterecektir. Çiçeklerin sergilenmesinde büyük önemi olan balkonlarda el becerileriniz ile kolayca yapabileceğiniz dikey bahçeler küçük balkonlarda size çok fazla yer kazandıracaktır.Küçük balkonlarınız için sizlere güzel fikirler verebilecek balkon tasarımları ve küçük balkonlar için  dekorasyon fikirlerini aşağıdaki resimlerde beğenilerinize sunuyoruz.



Bu haber 2352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...