2 Güne 32 Konser Nasıl Sığdırılır? MIX FESTIVAL

2 Güne 32 Konser Nasıl Sığdırılır? MIX FESTIVAL

 2 Güne 32 Konser Nasıl Sığdırılır? MIX FESTIVAL Yazı festivalle karşıladık, festivalle uğurluyoruz

29 Eylül 2016 - 18:40

 2 Güne 32 Konser Nasıl Sığdırılır? MIX FESTIVAL

Yazı festivalle karşıladık, festivalle uğurluyoruz. 30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Zorlu Performan Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek MIX FESTIVAL. İki gün boyunca müzik sahnemizin en yetenekli ve başarılı isimleri ile yabancı sanatçıları festival konseptinde bir araya getirecek.


İki günlük bu dev müzik maratonu; yan etkinlikleri de içerisinde bulunuyor. partiler, plak pazarı, atölyeler ve çok daha fazlasıyla kültür sanat takipçilerine hayli doyurucu bir deneyim sunacak. İşte bu festivalin detayları ve festival alanında kaçırmamanız gereken etkinlikler.







Happy Hour MIX FESTIVAL katılımcıları, 30 Eylül Cuma günü 17:00 - 20:00, 1 Ekim Cumartesi ise 14:00 - 20:00 saatleri arasında tüm içecekleri %25 indirimli alabilecekler.









Dünyanın En Küçük Diskosu 30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. MIX FESTIVAL kapsamında katılımcılar dünyanın en küçük diskosunda diledikleri gibi müzik dinleme fırsatını yakalayarak bir parti deneyimi yaşayacaklar. “Kendi kendinin DJ’i ol” motto’suyla, katılımcılarını kendi müzikleri ile eğlenmeye davet ediyor. Zorlu PSM ziyaretçilerine 30 Eylül’den itibaren kendi tercih ettikleri müzik eşliğinde dans edip eğlenme imkanı sağlayacak. Herkesin aux çıkışlı akıllı cihazlarını bağlayabilecek. Ve dijital kütüphanesinden istediği şarkıyı çalabileceği bir mekan olacak enstalasyon, sezon boyunca da ziyaret edilebilecek. 










Plaklar...

1991 yılında kurulan, Türkiye’nin en köklü ve en önde gelen bağımsız müzik firmalarından Hammer Müzik, MIX FESTIVAL’da standıyla yer alacak. Festival katılımcıları, Hammer Müzik standında yer alacak yelpazesi geniş plak ve CD’leri satın alabilecekler.
Yoğun olarak klasik müzik, caz, pop, rock ve dünya müzikleri alanlarında faaliyet gösteren A.K. Müzik tarafından İstanbul Cihangir’de 2010 tarihinde kurulan Opus 3A, geniş plak arşiviyle MIX FESTIVAL kapsamında stand açacak.
Müziğin geniş coğrafyasında farklı türler arasında cesaretle dolaşmaktan keyif alan, müzikle dirsek teması olan her olumlu gayrete kucak açan ve tüm bunları müziksever açısından farklı bir deneyimle buluşturmayı hedefleyen KONTRAPLAK, plak standıyla MIX FESTIVAL’da müzikseverlerle buluşacak.
2009 yılında internet üzerinden albüm tanıtımları ve satışı ile başlayan yolculuğuna 2011’de Kadıköy’de açtıkları mağaza ile devam eden ve müzikseverlere hizmetini farklı bir boyuta taşıyan, 2013’ten itibaren ise yapımcı kimliğiyle ülkemiz sanatçı ve gruplarının plaklarının üretimine geçen Rainbow45 Records, MIX FESTIVAL kapsamında açacağı standıyla katılımcıların karşısında olacak.
1992’den beri Kadıköy Akmar Pasajı’nda hizmet veren Zihni Müzik, pop’tan rock’a, metal’den caz’a müziğin her türünden geniş plak arşiviyle MIX FESTIVAL’da stand açacak.

 












Butikler...

Özgün butik ve tasarımcıların her yerde bulamayacağınız seçme ürünlerini bünyesinde bulunduran tasarımcıların pazar yeri Zet. Açacağı standlarla geniş ürün yelpazesini MIX FESTIVAL ziyaretçileriyle buluşturacak.
2013 yılının sonbaharında ilk koleksiyonunu tanıtan İstanbullu çorap markası Six Times Five. Six Times Five çarpıcı renkleri, geometrik desenleri ve dünyadan aldığı ilhamı, kaliteli penye pamuk ipliği ve ileri örgü teknolojileri ile birleştirerek üretiyor. Çorapları MIX FESTIVAL katılımcılarıyla buluşturacak.
Güzel kelimelerin hakkını vermeye çalışan bir iyikafa.com teşebbüsü olarak hayata geçen ve satışa çıkardığı ürünleriyle büyük beğeni toplayan Lûgat365, MIX FESTIVAL kapsamında açacağı standıyla festival ziyaretçileriyle buluşacak.

 












Kitaplar ve dergiler...

Sürekli değişim gösteren, kreatif çalışmalara ev sahipliği yapan ve dinamik karakterini hızlı değişen farklı deneyimler sunuyor. PERA64, MIX FESTIVAL ’da açacağı standla bünyesindeki seçkin dergi ve kitap koleksiyonuna sunmakta.  Jean Charles de Castelbajac ve Blair Chivers gibi sanatçıların tasarlamış olduğu t-shirt’leri satışa sunacak.
Yaratıcısı Metin Üstündağ’ın sloganını “Hazla ve hızla okunan kültür sanat dergisi” şeklinde tanımladığı, okuyucusuyla interaktif bir ilişki kurmaya çalışmakta. Eli kalem tutan herkese kapılarını açan kültür-sanat ve edebiyat dergisi Ot Dergi, MIX FESTIVAL kapsamında standıyla hazır bulunacak.

 












Kahveler ve çaylar...

En iyi tada ulaşmak ve bunu en iyi ve doğru bir şekilde sunmak amacıyla kahve tutkunlarına hitap eden Coffee Sapiens. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen lezzetli aromalardan oluşan paket kahve çeşitleriyle MIX FESTIVAL’da hazır bulunacak.
Çayın sofistike tadını, uzandığı kültürleri de yansıtarak şehre taşıyor. Dem; beyaz, yeşil, oolong, siyah, tütsülenmiş, pu-erh, kırmızı çay ve bitki çayından oluşan 60 çaylık yelpazesi sunmakta. MIX FESTIVAL kapsamında açtığı standla paket çay satışı gerçekleştirecek.

 












Modern sanat
Modern sanat mekânı algısına farklı bir yorum getiren Mixer, yerli ve yabancı birçok sanatçının geniş formatlı fotoğraflarını, dijital işlerini ve sertifikalı röprodüksiyonlarını kapsayan bir seçki. Mixer Editions’la MIX FESTIVAL kapsamında koleksiyoner ve sanatseverlere uygun fiyatlara orijinal eserlere ulaşma imkanını sunacak.



Bu haber 704 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...