Kurbağalıdere Köprüsü Trafiğe Açıldı

Kurbağalıdere Köprüsü Trafiğe Açıldı

Kurbağalıdere Köprüsü yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. Kurbağalıdere Köprüsü’nin ilk etapta gidiş-geliş olarak iki şeridi trafiğe açıldı…

19 Şubat 2018 - 13:10

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından trafik sıkışıklığına neden olduğu gerekçesiyle Kurbağalıdere Köprüsü’nde başlatılan yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı.Köprüde gidiş-geliş olarak iki şerit trafiğe açıldı. 

23 Aralık Cuma günü trafiğe kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü’nde ilk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yetersiz kalan ve trafik sıkışıklığına neden olan Kurbağalıdere Köprüsü’nde yenileme çalışmalarının ilk etabını tamamladı. Kıyı düzenleme ve dere ıslah çalışmaları devam eden Kurbağalıdere’de bulunan köprünün ilk etapta gidiş-geliş olarak iki şeridi trafiğe açıldı.

Kentsel dönüşümün devam ettiği Kadıköy Fikirtepe'de, yetersiz kalan ve trafik sıkışıklığına neden olan Kurbağalıdere Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yoğurtçu Parkı paraleli boyunca Kurbağalıdere’nin her iki yakasında kıyı düzenleme ve dere ıslah çalışmaları devam ediyor.

Kadıköy’de Recep Peker Caddesi ile Yoğurtçu Parkı Caddesi’ni birleştiren ve Yoğurtçu Parkı’nın yanından Kurbağalıdere geçişini sağlayan köprü, yenileme çalışmalarının ardından dört şerit, iki yaya yolu ve bir bisiklet yolundan oluşuyor. İlk etapta gidiş-geliş olarak iki şeridi trafiğe açılan köprü, kıyı düzenleme ve dere ıslah çalışmalarının sona ermesiyle birlikte tam kapasite olarak İstanbulluların hizmetine açılacak.

Bu haber 973 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...