Kuzeyin kulesi, zerafetin adresi olacak

Kuzeyin kulesi, zerafetin adresi olacak

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

22 Eylül 2017 - 10:59 - Güncelleme: 26 Eylül 2017 - 11:32

Yaklaşık 25 yıldır Balgat-Çankaya, Dikmen ve Altındağ gibi lokasyonlarda yaptığı inşaat çalışmaları ile Başkent’in önemli markalarından biri olan İpektaş Ltd. Şirketi, son projesi Ovacık’ta Demay, Akyol gibi sektörün önemli mimarlık firmaları ile Ovakule’yi yükseltiyor.

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, ikisi 6 artı bir, 92’si 4 artı bir konuttan oluşacak Ova Kule Konut Projesi’nin Ankara’ya kazandırılan önemli bir yapı olacağını ifade ederek, şunları söyledi:

“Böylesine önemli bir yapının her aşamasında oldukça titiz davranıyoruz. Bu nedenle projenin vitrini olan örnek dairedeki mobilyaları Akyol Tasarım çalışmasıyla Ankara ve Türkiye’nin en nezih ve seçkin mobilya firması Voga’da yaptırmaya karar verdik. Geniş daireler, fonksiyonel planlarıyla konforlu yaşam isteyenler tarafından diledikleri şekilde döşenebilecek. İpektaş olarak Ankara’nın kuzeyinde sembol bina olacak Ovakule, zerafetin de adresi olacak.”

Bu haber 1746 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...