Kylie Jenner’ın baby shower’ı

Kylie Jenner'ın baby shower’ı

Rapçi sevgilisi Travis Scott ile ilk bebeğini bekleyen reality şov yıldızı Kylie Jenner, Kaliforniya’daki evinde baby shower düzenledi.

17 Kasım 2017 - 21:52

Forbes'un 2017'nin en zengin 100 ünlü listesi'ne en genç isim olarak giren 20 yaşındaki Kylie Jenner'ın, sevgilisi rapçi Travis Scott (25) ile bekledikleri bebekleri için baby shower düzenlendi.

Sadece aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı baby shower partisinin teması ise ‘pijama’ydı. Evin bahçesinde düzenlenen partide havuz da dahil olmak üzere her yer pembe çiçeklerle süslendi.


PEMBE RENK DİKKAT ÇEKTİ

Organizasyonun pembe ağırlıklı olması, yaklaşık 7 aylık hamile olan Kylie Jenner’ın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu iddialarını güçlendirdi.

DAHA ÖNCE DE PEMBEYİ TERCİH ETMİŞTİ

Hamileliği hakkında sessizliğini koruyan Jenner'ın geçtiğimiz günlerde 99 milyon takipçili Instagram hesabında kelebek motifli pembe bir yüzük paylaşması da bebeğin cinsiyetinin kız olduğu şeklinde yorumlanmıştı.


BABY SHOWER NEDİR?

Baby shower; sadece kadınların katıldığı, annelikler tecrübelerini anne adayına anlatarak destek verdikleri bir partidir. Doğum öncesi anne ve bebeğin maddi-manevi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılır.

Bu haber 2815 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...