L’unica, yeni Actuel Oturma Grubu ile sadelikteki şıklığı...

L’unica, yeni Actuel Oturma Grubu ile sadelikteki şıklığı açık havaya taşıyor

21 Mayıs 2018 - 22:45

ANTRASİT ROPE VE TEAK AĞACININ MÜKEMMEL HARMONİSİ


Dış mekanlara prestij ve keyif katan L’unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Actuel Oturma Grubu ile bahçelerde aranılan rahatlığı gün yüzüne çıkarıyor. Antrasit rope ile teak ağacının mükemmel uyumunun ters geometrik tasarımla harmanlandığı Actuel Oturma Grubu, konforla buluşan sadelikteki şıklığı bahçelere taşıyor.


Estetik tasarımlarıyla fark yaratan şık bahçelere imza atan L’unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonun en yeni üyelerinden Actuel Oturma Grubu ile açık havalara rahat bir atmosfer getiriyor. Yüksek sırtı, antrasit rope ile teak ağacının mükemmel harmonisi, örgü desenlerindeki çapraz geçişleri ve kollarının önden arkaya olan eğimi ile sadelikte şıklığı bahçelere taşıyan Actuel Oturma Grubu, aranılan konforu gün yüzüne çıkarıyor.


Bahçe tutkunlarının okuma, dinlenme ya da çay, kahve sohbetleri gibi keyif anlarına eşlik edecek Actual Oturma Grubu, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.


L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları veKeyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Linemarkalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe berbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

www.lunica.com.tr

Bu haber 1185 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...