Legrand İSO tarafından açıklanan en büyükler listesinde 20...

Legrand İSO tarafından açıklanan en büyükler listesinde 20 sıra birden yükseldi

01 Haziran 2018 - 10:22

Legrand, İSO 500 Listesinde hızlı yükselişine devam ediyor

Legrand İSO tarafından açıklanan en büyükler listesinde 20 sıra birden yükseldi

 

İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası'nın gerçekleştirdiği İSO 500 sıralamasının 2017sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada Legrand, geçen yıl 405. sırada yer alırken bu yıl 20 sıra birden yükselerek 385. sıraya oturdu.

 

İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası'nın gerçekleştirdiği İSO 500 sıralamasının 2017 sonuçları açıklandı. Her yıl, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı sıralamada Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu, geçen yıl 405. sırada yer alırken bu yıl 20 sıra birden yükselerek 385. sıraya oturdu.

 

2017 yılını geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 25’lik bir büyümeyle kapatan LegrandGrup Türkiye Pazarlama Direktörü Özgür Sarıoğlu, “Legrand Türkiye olarak 2017 başında gerçekleşen yeni yapılanmalarla tüm grup şirketlerini tek çatı altında topladık. 2017 yılında tüm markalarımızla pazar ve hedeflerimizin üzerinde ortalama yüzde 25 bir büyüme gerçekleştirdik. 2018 yılında ise bir yandan oturmuş bir organizasyonel yapı diğer yandan da her markada gerçekleştireceğimiz yeni ürün ve sistem lansmanları sayesinde yüzde 35’in üzerinde bir büyüme hedefliyoruz” dedi.  Sektörün tüm dinamiklerini yakından takip ettiklerinin altını çizen SarıoğluLegrand Grup olarak yeni pazarlara ulaşma konusunda stratejiler geliştiriyor Ar-Ge ve inovasyona olan bağlılığımızla ürünler geliştiriyoruz. Bu gelişmelere paralel olarak İSO 500 sıralamasında 20 sıra birden yükselmenin gururunu yaşıyoruz. Her yıl daha büyük bir inançla, daha da yükseliyoruz. Yeni hedeflerle ulaşmak için sağlam adımlarla yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber 1148 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...