MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’NDE AYHAN SİCİMOĞLU İLE COŞKU DOLU...

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’NDE AYHAN SİCİMOĞLU İLE COŞKU DOLU BİR LATİN GECESİ

09 Ağustos 2019 - 14:07


 

Gayrimenkul sektöründe, 50 yıllık ödünsüz kalite anlayışı ile nitelikli yaşam alanlarının markası haline gelen Mesa’nın, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesibu kez Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’ı ağırladı.

Kendine ait, ayrıcalıklı bir koya sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi, 3 Ağustostbirbirinden seçkin 150 yi aşkın misafirini ağırlayarak, coşku dolu bir Latin gecesine imza attı.

Bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen, denize sıfır konumu, kendine ait koyu ,konforun tasarıma dönüştüğü tüm ayrıntılarıyla, “Private Luxury Yaşam” konseptini Bodrum’da hayata geçiren MESA Bodrum Demirbükü projesine davetli misafirler, projenin örnek yaşam alanlarını ziyaret ettikten ve bilgi aldıktan sonra,  Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’ın eğlenceli sahne programı ile coşkulu saatler yaşadı. 

Misafirlerin Latin ezgileri ve danslarına eşlik ederek eğlendikleri coşkulu gecede, Ayhan Sicimoğlu ve All Stars ekibi misafirler ile fotoğraf da çektirdiMESA’nın , Bodrum Demirbükü projesine ait etkinlikte, gurme lezzetler ikram edildi ve gece DJ performansı ile son buldu.

Rafine Zevklerin En Seçkin ve En Yalın Hali; Mesa Bodrum Demirbükü

Eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve konforu doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Proje yerel-geleneksel form ve malzemeleri, çağdaş yaşam gereksinimleri ile harmanlayan bir tasarım anlayışı ile ele alındı. Geleneksel Akdeniz evi’nin çağdaş bir yorumu hedeflendi. Gerek mekânsal organizasyonu gerekse malzeme seçimlerinde, konumlandığı çevre ile entegre olan yapılardan oluşturuldu. Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla oluşturulmasının yanı sıra zamansız, etkin ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı.

Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu projeye özel, “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla özel bir yazılım geliştirildi. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve yapılar doğal bitki örtüsü gözetilerek konumlandırıldı. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu projede , 200.00 m2’lik bir arazide 130 000 m2lik bir alan yeşile ayrıldı. Arazide bulunan zeytin ağaçlarıinşaat sonunda arazi içinde yeniden konumlandırılmak üzere farklı bir alana taşındı

 

Bodrum’un En Özel Koyu Demirbükü

 

Geceye ve gündüze ayrı ayrı renklerini veren ve sadece size özel bu koyda, deniz kokusuyla uyanıp yeşile doyabileceksiniz. Mimari tüm detayların doğayla buluştuğu kusursuz uyuma sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1 ‘den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor.

Bodrum’un En Özel Koyve En Güzel Kumsal Sahili Demirbükü

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nün 16 bin metrekareyi aşan iddialı sahil alanıyla proje içerisinde hizmet verecek sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanının yanı sıra ayrıca güneşlenmek için ve teknelerin yanaşabileceği iki ayrı iskele bulunmaktaProje genelinde biri sahil bölgesi diğeri sosyal merkezde olmak üzere iki adet havuz yer alıyor

Denize çok yakın bir mesafede konumlandırılan sahil havuzunun tasarımında hem form hem de malzeme seçiminde doğal ortam özellikleri gözetildi. Özgün ve özenli tasarım detayları ile Mesa Bodrum sahil havuzu, doğanın içinde bir havuz deneyimi sunuyor. Farklı kotların yarattığı havuz terasları çevresinde bulunan zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçları ile kişiye özel yaratılan mikro klima içinde ister güneş ister ağaç gölgeleri altında dinlenirken doğa ile bütünleşmek MESA Bodrum Demirbükü farkı ile mümkün hale geliyor.

Bu haber 541 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...