Mezuniyet balosunun centilmenlerine

Mezuniyet balosunun centilmenlerine

16 Mayıs 2018 - 11:26

Lise ve üniversite mezuniyet partilerine özel, birbirinden şık ve tarzınızı yansıtacak damatlık & smokin modelleri ile Giovane Gentile, beylerin en mutlu gününe eşlik ediyor. Hayatlarında yepyeni bir döneme başlayacak olan beyler, bu özel geceye Giovane Gentile’nin eşsiz tasarımlarıyla hazırlanıyor.

 

Kalite ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen beylerin tercihi Giovane Gentileyaklaşan mezuniyet dönemiyle birlikte yepyeni bir hayata adım atmaya hazırlanan beylerin mezuniyet gecesi telaşına ortak oluyor.

Mutlu hatıralarınızı bir ömür boyu paylaşmak için güçlü detayları en özel kumaşlar ile bir araya getiren Giovane Gentile, birbirinden tasarım damatlık & smokin modelleriyle sıradanlığa meydan okumanızı sağlıyor. Her sezon özel olarak seçilen kumaşların ahengiyle ortaya çıkanGiovane Gentile’nin damatlık & smokin mezuniyet heyecanı yaşayan beylerin adaylarının imzası oluyor.

Damatlık ve smokinlerin tamamlayıcısı, siyah kuşak, papyon takımı ve şık kol düğmeleriyle şıklığınızı tamamlamanıza eşlik eden Giovane Gentile, siyah rugan ayakkabılarıyla bu özel gündeki iddianızı bir üst skalaya taşıyor.

Bu haber 623 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...