Milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu Fikirtepe mağduru!

Milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu Fikirtepe mağduru!

Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu konut mağduru oldu. Kentsel dönüşüm projesinden 2 daire satın alan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, 450 bin TL ödedi.

11 Mart 2018 - 16:23

İnşaatın durmasıyla tüketici mahkemesine başvuran sporcu parasını geri istedi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fikirtepe’de mağdur olan binin üzerinde aile, evsiz kaldıklarını belirterek eylem yapmıştı. Bu mağdurlardan birinin de Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu olduğu ortaya çıktı. 

2007 yılının Mart ayında inşaat firmasından 140 bin TL peşinat ödeyerek 2 daire satın alan Düverioğlu aylık taksitleri ödemeye başladı. Milli basketbolcu toplam 450 bin TL ödeme yaptı.

Temal aşamasında kalan projede inşaat durdu. Ekonomik sıkıntı yaşayan inşaat şirketi başka bir müteahhit firma ile ortak olsa da inşaatta bir ilerleme olmadı. Düverioğlu, avukatları aracılığıyla tüketici mahkemesine başvurdu.


‘HAZİRANDA TESLİM’

Avukatlar Eyüp Başkan ve Fulya Büyükyörük’ün mahkemeye sunduğu dilekçede, Düverioğlu’nun yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirdiği ancak inşaatın temelde kaldığı ve anahtar teslim tarihi olan 24 Haziran 2018’e kadar bitirilmesinin mümkün olmadığı belirtildi. Bu nedenle, peşinat ve taksitler halinde ödenen toplam 450 bin TL’nin geri ödenmesi talep edildi. Vadesi gelmeyen toplam 540 bin TL senedin ödemesinin durdurulmasına karar verilmesi istendi.


Bu haber 2467 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...