Sevilla Kekliktepe Villaları satışa sunuldu

Sevilla Kekliktepe Villaları satışa sunuldu

Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla'da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi bugün İstanbul'da yapılan basın toplantısı ile görücüye çıktı

16 Şubat 2016 - 20:02

Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla'da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi bugün İstanbul'da yapılan basın toplantısı ile görücüye çıktı.



Sevilla Kekliktepe'de 1500 - 3000 metrekarelik bahçeler...

82 bin  metrekare alan üzerinde kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları, 11 farklı tipte ve her birinde özel havuzu olan, konumuna göre ortalama 1500 - 3000 metrekarelik net bahçe alanlarına sahip toplam 32 villadan oluşuyor. Sevkon Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, "Bu büyüklükteki bir alan üzerine 62 villa yapabilirdik. Ancak şehirden uzak, huzurlu bir yaşam konseptimize bu uygun olmayacaktı. Az sayıda villa ile daha yeşil ve daha sosyal bir alan yarattık" dedi.



Metrekareler 250 ile 390 metrekare arasında değişiyor...

Sevilla Kekliktepe Villaları'nda 3+1 , 4+1 ve 5+1 seçenekler mevcut. Tek katlı ve iki katlı villalar bulunuyor. İki katlı villalarda çok amaçlı ode ve çamaşır odası olacak.



 

Sevilla Kekliktepe Villlaları'nda fiyatlar...

Sevilla Kekliktepe Villaları'nda doğa ile iç içe bir yaşam için 990 bin euro ile 1 milyon 590 bin euro arasında bit bütçe ayırmanız gerekiyor.



Mimaride doğa dostu malzemeler kullanıldı

Dsgnart Mimarlık ve A.Han Peyzaj Mimarlık Ofisi tarafından tasarlanan Sevilla Kekliktepe’nin mimarisinde doğayla en uyumlu malzemeler kullanıldı. Karbon ayak izinin en aza indirgenmesine büyük özen gösterilen projede, suyu ve doğayı doğru kullanan, sürdürülebilir bir yaşam amaçlanıyor. Kuzeyinde deniz manzarası, doğusunda çam ormanı, güney ve batısında eşsiz doğa manzarası bulunan villalar, konumları itibariyle komşuluk duygularının tekrar oluşacağı güvenli ve kaliteli bir yaşam sunuyor.

Projede yürüyüş, bisiklet, egzersiz, tenis, basketbol, fitness, sosyal kulüp, çocuk oyun alanları, cep park, restaurant, kişiye özel yüzme havuzları, organik tarım ve özel peyzaj alanlarının yanı sıra açıkhava sineması da bulunuyor.

 

Sevilla Kekliktepe Villaları'nda teslim tarihi...

2016 yıl sonunda 16 villa teslim edilecek.  2017 yılının Haziran - Aralık aralığında kalan 16 villa teslim edilecek ve proje tamamlanmış olacak.

 

 

Yatay Mimaride Residence Hizmeti; Ramada Plaza İzmir Ayrıcalığı ile...

Kekliktepe Projesi’nin otel konforu ve servisleri Ramada Plaza İzmir işletmesi tarafından uygulanacak, böylece yatay rezidans mantığı ile eşsiz bir güven ve rahatlık ortamı sunulacak. Hayatın duraksız yaşanabilmesi için gereken her detayın, uzman ekipler tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandığı projede, villa sahipleri Ramada Plaza İzmir ve halen yapımı süren Alaçatı Resort, Ayvalık Cunda ve Bodrum Mazı otellerinin de VIP müşterisi olarak tüm hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanma imkanı bulacak.

Kulüp mantığıyla birbirleri ile bağlantılı otel-konut hizmet kurgusu sunan proje bu anlamda da lüks konut piyasasında fark yaratmayı hedefliyor. Sevilla Kekliktepe’de villa sahiplerine tüm organizasyonel ihtiyaçlarında çözümler, tamir, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra, temizlik servisi, güvenlik, seyahat planlamadan uçak kiralamaya varan geniş bir yelpaze ile hizmet veriliyor.  Ayrıca Ramada otellerinde rezervasyon önceliği, free room upgrade, yiyecek ve içecekte özel indirim gibi ayrıcalıklar ile birlikte yepyeni bir yaşam tarzı sunuluyor.

 

Hem doğaya, hem de şehre yakın

Son dönemde Ege’nin yükselen değerleri arasına giren Urla, doğal dokusu, temiz havası ve şehir gürültüsünden uzak olmasına rağmen şehre bir o kadar yakın olmasıyla büyük avantaj sağlıyor. Sevilla Kekliktepe Villaları, şehir merkezine 38 km, en gözde tatil beldesi Çeşme'ye 42 km ve havaalanına sadece 55 km mesafede bulunuyor.

Bu haber 1875 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...