Arcelik cool plus buzdolabi ile yiyecekler bu yaz da serin kalacak

Arcelik cool plus buzdolabi ile yiyecekler bu yaz da serin kalacak

Yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan pek çok teknolojiyi bir araya getiren Cool Plus teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı, tüketicilere mükemmel bir yaz indirimi ile sunuluyor

13 Haziran 2016 - 16:33

Yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan pek çok teknolojiyi bir araya getiren Cool Plus teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı, tüketicilere mükemmel bir yaz indirimi ile sunuluyor.



Arçelik CoolPlus no frost buzdolabı mutfakların vazgeçilmezi olacak. Arçelik, Haziran ayı sonuna kadar 5223 NHEY buzdolaplarında kaçırılmayacak bir indirim sunuyor. Cool Plus buzdolabı, yüzde 20 daha hızlı dondurma, yüzde 20 daha hızlı ve güçlü soğutma ve %50 daha sessiz çalışma sağlayan teknolojileri bir araya getiriyor.

A+ seviyesinde enerji tasarrufu sağlayan Arçelik buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi optimum seviyede tutarak ürünlerin daha uzun süre taze kalmasını sağlarken içerideki hava kalitesini de maksimum seviyede tutuyor.

Soğutucu bölmedeki fan kontrolü sayesinde daha az sıcaklık salınımı ile yiyecekler daha uzun süre saklanabiliyor. Soğutucu bölümünde yiyeceklerin donma riski düşükken gıdaların da kokuları birbirine karışmıyor. Birbirinden bağımsız bölmeleri, hızlı soğutma ve dondurma özellikleri ve her tarafa hava üfleyen “multi flow” sistemi sayesinde dengeli bir soğutma sağlıyor.

Bu haber 2086 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...