Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

04 Şubat 2018 - 19:47

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her hafta Salı günleri eski Belediye Binası’nda tam gün halk günü uygulaması yapmasının yanında esnaf ziyaretlerini de devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, halkın karşısına ellerli dolu olarak gitmenin huzurunu yaşadıklarını söyleyen Gümrükçüoğlu, “Yaptıklarımızı halkımıza anlatıyoruz, halkımızın taleplerini alıyoruz. Birlikte Trabzon’a hizmet ediyoruz” diye konuştu.

 

Kemaraltı esnafını da ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu: “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız yer alacak. Bu yol ile birlikte, kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığımız Pazarkapı Kavşağı ve Yavuz Selim Bulvarı arasındaki kısmının rekreasyon uygulama ihalesi  TOKİ  tarafından 27 Şubat’ta gerçekleştirilecektir. Karayolları tarafından yapılan ihale neticesinde Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da yeniden düzenlenmektedir. Bu dev çalışmalarımız tamamlandığında bölge, Karadeniz’in en gözde yaşam alanlarından biri haline gelecektir” dedi.

Bu haber 667 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...