Özel bakım ve masaj seçenekleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te...

Özel bakım ve masaj seçenekleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Babalar Günü Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yıl babalar gününde ne hediye alacağım diye düşünenler için alternatifer sunuyor. Hayatınızın kahramanlarına en özel günü yaşatmanızı sağlayan Wynd

08 Haziran 2018 - 16:19

Capatect Yalıtım Zirvesi´nde Yalıtımın Liderleri Bir Araya Geldi!


Capatect Isı Yalıtım Sistemleri 6 Bölgedeki 600 Bayisiyle Buluştu.


2003 yılından bu yana “yalıtım” alanında yürüttüğü çalışmalarla sektörün lideri olan Filli Boya, İzmir, Trabzon, İstanbul, Bursa, Adana bölgelerindeki yalıtım uzmanı bayilerini bir araya getirerek Capatect yeni nesil pazarlama programını bayileriyle paylaştı.


6 Bölgeden 600 Kişi Yalıtıma Yatırım Yaptı!

İzmir, Trabzon, İstanbul (Asya-Avrupa), Bursa, Adana olmak üzere 6 bölgeden 100’er bayinin katılımıyla gerçekleştirilen ve 2 gün süren etkinlikler Ekonomist Emre Alkin’in konuşmasıyla başladı. Programın devamında Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi için hazırlanan yenilikler bayilerle paylaşıldı. Yalıtım sektörüne ilişkin yenilikler ve inovatif gelişmeler görüşüldü. Programın ikinci gününü Gebze’de bulunan Filli Boya Fabrikası ziyaretiyle değerlendiren bayiler, ürünleri ve üretim sürecini yerinde görme imkânı buldular.


İstanbul Bayileri Kıbrıs’ta Ağırlandı!

İzmir, Trabzon, Bursa ve Adana bayilerini İstanbul’da ağırlayan Filli Boya, İstanbul’daki Anadolu ve Avrupa bayileri ile Kıbrıs’ta buluştu. 2 bölgeden 200 kişinin katılımıyla Kıbrıs çıkarması yapan bayiler,Capatect´in yeni stratejileri ile enerji topladı.

Bu haber 995 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...