Pendik The Holl: Yeni proje! Ön talep toplanıyor

Pendik The Holl: Yeni proje! Ön talep toplanıyor

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat tarafından inşa edilen The Holl projesi Pendik'te yer alıyor. Dairelerin ve ofislerin yer aldığı projede ofis fiyatları 357 bin TL'den başlıyor.

20 Kasım 2017 - 21:19 - Güncelleme: 20 Kasım 2017 - 21:23

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen The Holl projesi, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Pendik'te, E5 üzerinde hayata geçiyor.

Ön talebin toplandığı Pendik The Holl projesinde minimum 75 metrekare ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. Lansman öncesinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının sunulduğu projenin mimari yapısı, tüm mimari anlayışlarda değişim başlatacak kadar da iddialı.


The Holl projesi home ofis ve ofislere ayrılan 14 katı, sosyal alanları ve yüksek yatırım getirisi ile iş hayatında her anlamda yükseklerin keyfini vadediyor. Projede teslimler 2019 yılının Temmuz ayında yapılacak.

Pendik The Holl projesinde yer alan daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. Projedeki dairelerin tavan yüksekliği 3.30 metre olarak tasarlandı. Projede 75-86 metrekare arasında değişen 38 adet 1+0 daire ile 98-145 metrekare arasında değişen 52 adet 1+1 dubleks olmak üzere toplam 90 bağımsız bölüm yer alıyor.

Bu haber 1503 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...