Fransız Polinezyası’nın gizli cenneti ’Motu Moie’

Fransız Polinezyası'nın gizli cenneti 'Motu Moie'

Büyük Okyanus diye adlandırılan ve ucu bucağı görülmeyen engin bir maviliğin ortasında bulunan Fransız Polinezyası, birçok ada ile oluşmuş küçük bir kara parçası olmasına rağmen tamamıyla bir saklı cennettir

10 Nisan 2016 - 12:22

Büyük Okyanus diye adlandırılan ve ucu bucağı görülmeyen engin bir maviliğin ortasında bulunan Fransız Polinezyası, birçok ada ile oluşmuş küçük bir kara parçası olmasına rağmen tamamıyla bir saklı cennettir. Mavi ve yeşilin eşsiz tonlarının buluştuğu bu nokta bünyesinde tam 188 adacığı barındırmakta olup, turizm açısından oldukça bereketli bir yerdir.

Tabiatın çeşitli güzelliklerine ulaşabileceğiniz birçok lüks ev ve otelin yer aldığı bu bölge, kış aylarında bile ziyaret edebileceğiniz görülmeye değer eşsiz sahiller ile süslenmiştir. Turizm açısından en ünlü beldelerinden biri olan Bora Bora yakınlarında yer alan küçük bir adada yer alan Motu Moie adındaki özel mülkler, sahiplerine ömür boyu ayrılmak istemeyecekleri bir yaşam sunuyor. Şimdi dilerseniz, Fransız Polinzesyası’nda yer alan bu mütevazı ve lüks eve birlikte göz atalım.

İşte karşınızda Fransız Polinezyası’na gizlenmiş saklı cennet:


Fransız Polinezyası’ndaki Bu Cennetin Konumu
Fransız Polinezyası, Iripau’da konumlandırılmış bu etkileyici Motu Moie ismindeki saklı cennet aslında size ait özel bir ada olabilir. Hindistan cevizi ağaçları, tropikal çiçekler ve çeşitli bitkilerin güzelleştirdiği bu harika mülk; etrafı Tahaa ve Raiatea ile birlikte Bora Bora adalarıyla çevrili bir resifin kenarına konumlandırılmıştır.

Büyüleyici Patio köyüne aşağı yukarı 5 dakika mesafede olan bu özel yapının yerleşkesi civarında, sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bir bot da yer almaktadır. Ayrıca kültür merkezi ve ülkenin en büyük kasabası olan Uturoa da bu özel adaya oldukça yakın bir konumdadır.


Sade ve Lüks Tasarıma Sahip Muhteşem Bir Ev
Bir ana bina ile birlikte 3 misafir sahil evi, yemek ve rahatlama tesisi, müştemilat, spor kompleksi gibi birçok yapıyı bünyesinde barındıran bu mülk; 437 metrekarelik bir yaşam alanına yayılmıştır. İçme ve sıcak suyun doğal yollarla karşılandığı bu tesis, elektriği de güneş panelleriyle üretmektedir.

Fransız Polinezyası’ndaki lüks otel Intercontinental Bora Bora Resort&Thalasso Spa gibi lüks bir tesisi aratmayacak olanaklarla donatılan bu güzel ev; inzivaya çekilip, kendi yağında kavrulmak ve sağlıklı bir ömür sürmek isteyenler için oldukça ideal bir yerleşim alanıdır.

Bu haber 1069 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...