İspanyol Kardeşler Flamenko Gösterisiyle Büyüledi

İspanyol Kardeşler Flamenko Gösterisiyle Büyüledi

“Flamenko prensleri” olarak adlandırılan Los Vivancos grubu Akasya Acıbadem’de muhteşem bir flamenko şöleni sundu

12 Mart 2016 - 23:06

“Flamenko prensleri” olarak adlandırılan Los Vivancos grubu Akasya Acıbadem’de muhteşem bir flamenko şöleni sundu.



Geçtiğimiz yıl da Akasya Acıbadem’de sahne alan grup, bu defa “Hermanos” ve “Aeternum” gösterilerinin en iyi bölümlerinden bir araya getirdiği “Best of Los Vivancos” gösterisiyle sahne aldı.


Mart ayı süresince ikinci yaşını kutlayacak olan Akasya Acıbadem, 7 İspanyol kardeşten oluşan flamenko dans topluluğu Los Vivancos’u ağırladı. Dünyanın dört bir yanında sahne alan, bugüne dek 30 ülkede milyonlarca izleyiciye ulaşan “Flamenko Prensleri”, Akasya Acıbadem’de müzikle dansı, tutkuyla ritmi buluşturdu.



Los Vivancos bu kez, bugüne dek sergiledikleri tüm performansların en sevilen bölümlerinden derledikleri “Best of Los Vivancos” programıyla sahneye aldı. Ücretsiz olarak gerçekleşen etkinlikte Akasya Acıbadem misafirleri muhteşem gösteri ile coştu.


Henüz okuma yazmayı bile öğrenmeden, çok küçük yaştan itibaren enstrüman kullanmaya ve dans etmeye başlayan Los Vivancos topluluğu 7 kardeşten oluşuyor. Barselona Dans Konservatuarı’nda eğitimlerini tamamlayan ve o tarihten sonra parlak bir profesyonel kariyere imza atan Los Vivancos kardeşler, pek çok ülkede sergiledikleri eşsiz teknik ve uyumla geniş bir hayran kitlesine ulaşıyor, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyorlar.

Bu haber 652 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...