Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi’nde

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde

İstanbul’un en önemli markalı konut projelerini, yapı sektörünün dev markalarını ve alanlarına değer katan Türkiye’nin ve dünyanın en lüks markalarını bir araya getiren PROJECTS İSTANBUL, 23-26 Kasım günleri arasında gerçekleşecek olan CNR 5. EMLAK-Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda ve 28-30 Kasım günlerinde Cumhurbaşkanlığı Himayesinde gerçekleşecek olan 8. Boğaziçi Zirvesi’nde medya partneri olarak konumlanıyor.

21 Kasım 2017 - 21:46 - Güncelleme: 23 Kasım 2017 - 23:39

PROJECTS İSTANBUL, 5. CNR Emlak Fuarı’nın açılış günü olan 23 Kasım’da gerçekleşecek olan 2. EMLAK İSTANBUL ZİRVESİ’nde de yerini alacak.

Türk ve yabancı yatırımcıların İstanbul’da gayrimenkul alanında yapacağı yatırımlar için kaynak ve ülke ekonomisine katkıda bulunması amacıyla ilk sayısı 2017 yılının başında Türkçe-İngilizce olarak hazırlanan dev katalog, bilindiği gibi İstanbul’un dünya çapında ses getiren mega projelerini de detaylarıyla ele alıyor.

2018 yılının başında ikinci sayısını sektöre sunacak olan PROJECTS İSTANBUL, İstanbul inşaat sektörünün yanı sıra; havayolu, havaalanı, otomotiv, lüks kişisel markalar, mimarlık, dekorasyon, yat ve otel sektörünün önde gelen markalarını da bünyesinde buluşturarak Türk ekonomisine katkı sağlayan bir güç birliğine zemin oluşturuyor.

Bu haber 780 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...