Rolleri uğruna nefret ettikleri şeyleri yapan oyuncular

Rolleri uğruna nefret ettikleri şeyleri yapan oyuncular

Film rolleri için çılgınca şeyler yapanlar yalnızca metot oyuncuları değil. beyazperde, filmin gerçekçi görünmesi için veya yalnızca başka çareleri olmadığı için nefret ettikleri şeyleri yapmak zorunda kalan oyuncuları derledi...

01 Mart 2018 - 00:07

  • Leonardo DiCaprio / Para Avcısı

    Scorsese'nin Para Avcısı filminde Leonardo DiCaprio ve Jonah Hill’in suşi yediği bir sahne var. Hill senaryoyu biraz değiştirerek sahnenin sonundaki suşiyi DiCaprio'nun yemesini sağlamış. Suşiden nefret eden DiCaprio her çekimde tekrar tekrar suşi yemek zorunda kalmış.

  • Adam Brown / Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

    Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları'nda Ori karakterini oynayan Adam Brown'ın balıkları karşı bir fobisi varmış. Filmde cüccelerin balık dolu fıçılara girdiği sahnede oyuncu en kötü kabusuna maruz kalmış.
  • Rooney Mara / Ejderha Dövmeli Kız

    Başarılı oyuncu Rooney Mara, Ejderha Dövmeli Kız'daki rolü için hayatında hiç yapmadığı bir şeyi yapmak zorunda kalmış. Daha önceden vücudunda hiç pirsing olmayan oyuncu, filmdeki rolü için kulağına, kaşına, dudağına ve göğüs ucuna pirsing taktırmış.
  • Uma Thurman / Kill Bill: Volume 2
    Her aklı başında insan gibi Uma Thurman da canlı canlı gömülmeyi sevmiyor. Fakat Kill Bill: Volume 2'de tam olarak başına bu geldi. Oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada rol yapmadığını, çığlıklarının gerçek olduğunu söyledi.
  • Kit Harington / Game of Thrones

    Canlı canlı gömülmek istemeyen bir diğer oyuncu Kit Harington da başına gelecekten kaçamadı. "Game of Thrones"un geçtiğimiz sezonlarından birinde oyuncu insan bedenleri altına gömülerek boğulmaktan zor kurtulmuştu.

  • Tobey Maguire / Örümcek-Adam

    Kim güzel oyuncu Kirsten Dunst'ı öpmek istemez ki? Söylediğine göre Tobey Maguire, Örümcek-Adam'daki ünlü öpüşme sahnesinden nefret ediyormuş. Baş aşağı durmak zorunda olan oyuncunun burnuna sürekli su kaçıyormuş ve Dunst maskeyi sıvadığı için nefes almakta zorlanıyormuş.

  • Jimmy Karz / Matilda

    Matilda'yı izlediyseniz Jimmy Karz'ın karakterinin çikolatalı pasta yediği sahneyi biliyorsunuzdur. Kulağa rüya gibi gelebilir fakat Karz çikolatalı pasta sevmiyormuş. Hatta oyuncunun çekimler arasında tükürmesi için masanın altında kova bulunuyormuş.

  • Shelley Duvall / Cinnet
    Yönetmen Stanley Kubrick'in filmlerinde bazı sahneleri yüzlerce tekrarda çektiğini biliyoruz. Cinnet'in başrollerinden Shelley Duvall çekimler bittikten sonra, çekimler sırasında ne kadar stresli olduğunu göstermek için dökülen saçlarından bir tutamı yönetmene vermiş.
  • Nick Frost - Sıkı Aynasızlar

    "Sıkı Aynasızlar" filminde Nick Frost'un, Bristol Rovers futbol takımının formasını giymesi gerekmiş. West Ham United takımının fanatiği olan oyuncu bu durumdan hiç memnun kalmamış.

  • Ryan Phillippe / Seks Oyunları

    Seks Oyunları'nda Ryan Phillippe'in rol arkadaşı Reese Witherspoon'a acımasızca davranması gerekiyordu. Hatta dört saatlik bir çekiminin ardından Phillippe yaptıklarından dolayı kusmak zorunda kaldı. Çekimler, ikili için epey zordu çünkü oyuncular o sırada birlikteydi, hatta daha sonra evlendiler.

  • Tippi Hedren / Kuşlar

    Hitchcock'ın ünlü Kuşlar filminde mekanik kuşlar kullanılıyordu. Fakat ünlü tavan arası sahnesinde yardımcı yönetmen Tippi Hedren'e yaklaştı ve "Mekanik kuşlar çalışmıyor o yüzden gerçeklerini kullanmak zorundayız" diyerek uzaklaştı. Çığlıklarla dolu çekimden sonra aktris setten götürüldü ve oyuncunun bir hafta dinlenmesi gerekti.
  • Linda Blair / Şeytan
    Birçok küçük çocuk gibi Linda Blair de o yaşta sebze sevmiyordu. "Şeytan" filminde kusmuk olarak kullanılan bezelye çorbası oyuncunun gerçekten de kusmasına sebep olmuş.
  • Leonardo DiCaprio / Diriliş
    Leonardo DiCaprio'nun nihayet Oscar kazandığı Diriliş oyuncuyu epey zorlamış. Filmdeki karakterin bizon ciğeri yediği sahnenin gerçekçi olması için oyuncu gerçekten de çiğ bizon eti yemek istemiş.

Bu haber 906 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...