6. İnşaat ve Konut Konferansı’na geri sayım başladı

6. İnşaat ve Konut Konferansı’na geri sayım başladı

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı’nda bir araya geliyor. İnşaat profesyonellerinin VIP buluşma adresi olarak kabul edilen, 9 Ocak 2018 Salı günü Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilecek 6. İnşaat ve Konut Konferansı’nda, inşaat sektöründeki gelişmeler, yeni gelişen bölgeler, kentsel dönüşüm projeleri, şehirleşme ve çevrecilik, rekabet koşulları ve çözüm önerileri gibi pek çok konu masaya yatırılacak.

30 Ekim 2017 - 20:09 - Güncelleme: 30 Ekim 2017 - 21:14

 Türk inşaat sektörünün en seçkin buluşması sayılan İnşaat ve Konut Konferansı 6. yılında tekrar kapılarını açıyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırımcılarının ve profesyonellerinin bir araya geleceği 6. İnşaat ve Konut konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 277 şirketin katılımıyla sektörde kendi rekorunu kıran konferans, düzenlendiği 2012’ten bugüne kadar 970 şirketi ağırladı. Eventuum tarafından organize edilen ve kendi alanında Türkiye’de tek olan inşaat ve konut konferansı, düzenlendiği her yıl büyük ilgi görüyor. 

Konferansın alanında çok önemli bir buluşma olduğunu vurgulayan Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz, “Her yıl artan katılımlarla sektörün nabzını tutan konferansta bu yıl da büyük çaplı bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Sektörün en seçkin buluşmasında yine birbirinden değerli konuşmacıları ve katılımcıları ağırlayacağız. Ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne yön verenleri bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Bu haber 1016 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...