Kış eve mahkum etmeyecek

Kış eve mahkum etmeyecek

Kış aylarının en sevimsiz yanı eve kapalı kalmak ve sosyalleşmenin azalmasıdır.

05 Ekim 2017 - 11:05

 Yeni nesil konutlar, sosyal donatı alanları ile kış aylarını “dört duvar içinde battaniye-kumanda” ikilisine mahkum olmaktan kurtarıyor.

Başkent’in sosyal donatı açısından en zengin konut projesi olarak gösterilen Uptown İncek Konutları, 2020’lerin konut anlayışını şimdiden gerçekleştirme hedefiyle çıktığı yolda, özlenen komşuluk ilişkilerini yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da devam ettirecek alt yapıyla inşa edildi.

Site içinde “Town” konsepti ile oluşturulan “Gurmetown”, “Joytown”, “Gymtown”, “Arttown”, “Officetown”, “Beautytown”, “Soundtown” gibi sosyal alanlarda keyifli zaman geçirme olanağı sunan projede, kapalı havuz, kapalı basketbol sahası ve squash salonu ile de benzersiz sonbahar ve kış keyfi sunuluyor.

Uptown İncek’te bu yıl ilk defa kışı yaşayacak olanlar, uzun kış aylarının komşularıyla birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı sağlayacağını belirterek, “Zorlu hava koşullarında spor yapmak için kilometrelerce yol katetmek zorunda kalmayacağız. Günün tüm yorgunluğunu atmak, bir asansör mesafesinde olacak” dediler.

Bu haber 710 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...