Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları’nı Basına Tanıtıyor

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları'nı Basına Tanıtıyor

Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Saklı  Vadi Konakları'nı 4 Mayıs 2016 Tarihinde basına tanıtacak

26 Mart 2016 - 18:12

Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Saklı  Vadi Konakları'nı 4 Mayıs 2016 Tarihinde basına tanıtacak. 295 konut ve 29 ticari üniteden meydana gelen Saklıvadi Konakları Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi…



Toplamda; 18800 m2’lik inşaat alanında yükselen Saklı Vadi Konakları’nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak konumlandırılan projedeki daireler, 120 m2 ile 350 m2 arasında değişiyor.

Saklıhan İnşaat, daha önceki projeleri Sunrise Residence ve Saklıhan Konakları’nda uyguladığı ve başarılı olduğu “Geniş ve ferah daireler, mutlu aileler” konseptini Saklıvadi Konakları’na da taşıyor.

Saklıvadi Konakları, konumu itibarıyla çevresinde yer alan okul,hastane ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra; E-5 ve metrobüse 1km., Atatürk Havaalanı’na 20 km., Avcılar Deniz Otobüsü’ne 9 km. mesafede bulunuyor.

Proje; sosyal tesis, fitness, squash, açık ve kapalı yüzme havuzları,saunalar, Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, mağazaları, kafeteryaları ve kapalı otoparkı ile beklentilere cevap verecek.

 

 

Bu haber 801 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...