Si Yapı’dan Zerafeti aşkla tasarlayan Ümraniye Simart City

Si Yapı'dan Zerafeti aşkla tasarlayan Ümraniye Simart City

Simart City ile Kentin ortasında Yaşam Keyfi sizleri bekliyor S(!)MART CITY; zarif çizgilere sahip, güzel görünen bir ev ile yetinmeyenler için özel olarak tasarlandı ve sizleri daha akıllı, daha akılcı, daha kaliteli, daha nitelikli, yeni nesil bir yaşama davet ediyor

18 Ağustos 2016 - 14:38

Simart City ile Kentin ortasında Yaşam Keyfi sizleri bekliyor


S(!)MART CITY; zarif çizgilere sahip, güzel görünen bir ev ile yetinmeyenler için özel olarak tasarlandı ve sizleri daha akıllı, daha akılcı, daha kaliteli, daha nitelikli, yeni nesil bir yaşama davet ediyor..



Toplam 186 adet dairenin yer aldığı Smart City projesi, Si Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje, Ümraniye Bölgesinde Sarphan Finanspark projesinin karşısında yükseliyor.

Öntalep sürecinde olan Smart City Evleri projesinde yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler Aralık 2016  gerçekleşecek.

Dairelerin 70 - 200 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Ümraniye Smart City'nin sosyal alanları arasında; güvenlik, otopark, peyzaj alanları bulunması planlanıyor.

Detaylı bilgi için;

http://simartcity.com/

Bu haber 684 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...