Windowist Tower Girişimcileri Zirveye Taşıyor

Windowist Tower Girişimcileri Zirveye Taşıyor

İstanbul’un en önemli iş bölgesi olan Maslak’taki mükemmel konumunu, akıllı ofis teknolojisi ve konforu ile birleştiren Windowist Tower’ın, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi

22 Nisan 2016 - 19:36

İstanbul’un en önemli iş bölgesi olan Maslak’taki mükemmel konumunu, akıllı ofis teknolojisi ve konforu ile birleştiren Windowist Tower’ın, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Yeni nesil ofis trendlerini yakından takip eden kule, şimdi de startup firmalar için özel olarak tasarlanan hizmet paketleri ile girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, hazır ofis sektörünün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dinamik bir yapıda olduğunu belirterek “Ofis sektöründe bir öncülük yaparak, iş hayatının tüm gereksinimlerini tek bir binada barındıran esnek bir yapı ve hizmet modeli geliştirdik. Bu sayede, birçok uluslararası markanın tercihi olduk. Bundan böyle hedefimiz, Windowist Tower’ı yerli girişimcilerin de tek tercihi haline getirmek” dedi. Işıkal şunları söyledi;

 “Özellikle yeni nesil girişimciler, uzun vadeli ofis yatırımlarını tercih etmiyorlar. Firmalarını belirli bir ölçeğe getirene kadar hazır ofis ya da sanal ofislerden faydalanarak hem yatırım maliyetinden, hem de sunulan hizmetler sayesinde personel maliyetinden tasarruf ediyorlar. Bir diğer tercih nedeni ise mobil çalışma trendi. Akıllı telefon, tablet gibi teknolojik imkanlar mobil haldeyken çalışma olanağı sunuyor ve ofis içi çalışma süresini minimize ediyor. Bu trendleri göz önünde bulundurarak yerli girişimcilerimiz için uygun maliyetli hizmet paketleri tasarladık. Sadece posta kutusu hizmetinden, aylık belirli sayıda ofis & toplantı odası kullanımı ve sekreterya hizmeti içeren paketlere kadar fazla sayıda seçenek oluşturduk. 600 TL’den başlayan fiyatlarla, prestijli bir lokasyonda iş adresinizi ve sekreteryanızı konumlandırabilir, yerleşik düzen ihtiyacınızın çoğalması ve ekibinizin oluşumu ile üst paketlere ya da tam zamanlı hazır ofislere geçebilirsiniz. Windowist’te imkanlar neredeyse sınırsız. 1-6 kişilik ofislerin yanı sıra 150 m2 lik geleneksel ofise eşit özellikte, içerisinde yönetici odası bulunan 7 kişilik köşe suit ofislerde, daha büyük ekipler için ise yarım ya da tam katta aynı kalitede ofis hizmeti veriyoruz.”

Sadece işinize ayırdığınız kaliteli zamanın başarınızdaki payı büyük

Zamanla yarışılan iş hayatında, ofislerin günlük işlerini yürütmesi için bir asistana ya da idari işler personeline ihtiyaç duyulduğunu belirten Işıkal şunları ekliyor; “Şirket kuruluşunda yola tek başına çıkan girişimciler için bu büyük bir külfet. Windowist Tower’da hizmet paketi içerisinde sunulan misafir karşılama, telefon cevaplama, posta yönetimi, temizlik, güvenlik, teknik destek gibi tüm hizmetler kişinin üzerindeki zamansal ve fiziksel yüklerini hafifletmeye yönelik. Ofisinizle ilgili tüm detaylarla profesyonel operasyon ekibimiz ilgileniyor, bu sayede siz sadece işinize odaklanıyorsunuz.”

Işıkal, Windowist Tower’da ayrıca hem bina içi ve hem de dışından müşterilerin uygun fiyatlarla faydalanabileceği eğitim ve toplantılar için ideal, toplam 200 kişi kapasiteye sahip şık ve konforlu 8 adet toplantı salonu ve yiyecek & içecek hizmeti bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Bu haber 1117 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...