ŞİŞECAM DÜZCAM YAPI FUARI’NDA İLERİ TEKNOLOJİYLE ÜRETİLEN...

ŞİŞECAM DÜZCAM YAPI FUARI’NDA İLERİ TEKNOLOJİYLE ÜRETİLEN YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI

24 Mayıs 2018 - 10:32

Şişecam Düzcam Yapı Fuarı’nda İleri Teknolojiyle Üretilen Yeni Ürünlerini Tanıttı


Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünleriyle bu yıl 41.’si düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018’deki yerini aldı. Şişecam Düzcam, 8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda yenilikçi ürünleriyle ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.


23.15.2018 - Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, 8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018’deki yerini aldı. Fuarda,190 metrekarelik özel dekorasyonlu standında ileri teknoloji ürünlerini sergileyen Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarındaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne sererken fuar ziyaretçilerine enerji tasarrufu, emniyet ve gürültü kontrolü sağlayan ve dekorasyon kullanımına yönelik en yeni ve katma değerli ileri teknoloji ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Ar-Ge ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürerek pazarın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunan Şişecam Düzcam‘ın üstün nitelikli ürünlerinin çevre dostu binalar yaratılmasına olanak tanıdığı bildirildi.

Şişecam Düzcam, fuarda yılın Çatı Cephe Malzemesi Ödülü’nü alan yeni ürünü Temperlenebilir Boyalı Cam’ı sergiledi. Şişecam Temperlenebilir Boyalı Cam, özelliği ile emniyet ihtiyacına yönelik çözüm sunarak iç mekanların yanı sıra dış mekanlarda da uygulanabilmektedir.

Şişecam Düzcam’ın sergilediği, etkin ısı yalıtımı ve güneş kontrolü sağlayan yüksek performanslı temperlenebilir yeni ürünleri fuarda büyük ilgi gördü.

Yüksek ışık geçirgenliğine sahip çift gümüşlü “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37” ürünü nötral görünümün ve düşük yansıtmanın ön plana çıktığı konut, rezidans, villa ve mağaza vitrin camlarında tercih edilmektedir.%50 ışık geçirgenliğine sahip çift gümüşlü “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 50/27” içeriden bakıldığında şeffaflığın/nötralliğin ön planda oluğu ama cephede mavi renk etkisinin olması istenen ofis, hastane ve otel projelerine çözümler sunmaktadır.

“Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 51/28” ise Nötral 50/27 ile aynı özelliklere sahip olup, dışarıdan bakıldığında cephede yeşil renk etkisi yaratmaktadır.

Renksiz cam üzerine yapılan kaplama ile renklendirilen “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Derin Mavi 40/28” ise, kontrollü gün ışığı ve daha etkin güneş kontrolünün ön plana çıktığı sıcak iklim bölgeleri ve çatı ışıklıklarında tercih edilmektedir. Bu yenilikçi ürünün en önemli özelliği içeriden dışarı bakıldığında nötral etki devam ederken dışarıdan içeriye bakıldığında cephede mavi etki yaratmasıdır.

Ayrıca, Şişecam Düzcam’ın tüketici markası Isıcam’ın yeni maskotu Isıcık fuarda ziyaretçilerle buluşarak Isıcam Sistemleri’nin yüksek performanslı ürünlerini tanıtarak, tüketicilerin ihtiyacına uygun doğru Isıcam ürününü seçmesine yardımcı oldu.


Fuarın resmi internet sitesi : http://yapifuari.com.tr/


Şişecam Düzcam Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurt dışında ise Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, İtalya, Hindistan ve Mısır olmak üzere dünya genelinde toplam 10 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, dünyanın ise beşinci büyük düzcam üreticisidir.

“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam), “otomotiv camları”, “güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

www.sisecamduzcam.com

Bu haber 912 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...