Tuzla PortLife Evleri, Metro ve Türkiye’nin en büyük marinası...

Tuzla PortLife Evleri, Metro ve Türkiye'nin en büyük marinası ile değerine değer katıyor

"Özdemir İnşaat sektöre girdiği 1980’li yıllardan bu yana tamamladığı birçok gayrimenkul projeleri ve istikrarlı büyüme yapısıyla adından derinden ama yükselen yapısıyla, İştiraki olan diğer kuruluşlarıyla beraber toplamda 100’e yakın çalışan sayısıyla şu sıralar üzerinde çalıştığı Tuzla PORTLIFE projesini Tuzla için büyük fırsata çevirmek üzere çalışıyor

09 Ağustos 2016 - 14:13


"Özdemir İnşaat sektöre girdiği 1980’li yıllardan bu yana tamamladığı birçok gayrimenkul projeleri ve istikrarlı büyüme yapısıyla adından derinden ama yükselen yapısıyla, İştiraki olan diğer kuruluşlarıyla beraber toplamda 100’e yakın çalışan sayısıyla şu sıralar üzerinde çalıştığı Tuzla PORTLIFE projesini Tuzla için büyük fırsata çevirmek üzere çalışıyor. Tuzla PORTLIFE İstanbul'un en değeri artan bölgesi olma adına adım adım ilerliyor. Bu bölgede ev sahibi olacakları yaklaşık bir birbuçuk yıl gibi kısa bir süre sonra yüzde kırk, elliler arası bir kar oranı bekliyor. Bu bölgede yapılan marina ve metro çalışmaları Tuzla'nın ekonomik değerine artı katma değer katacak, bu bölgeye olan taleplerden şimdiden görülüyor. Özdemir İnşaat PortLifeTuzla Satış ve Pazarlama Direktörü Gaye DEMİREL proje hakkında detayları anlattı. "




Gayrimenkul sektöründe sanılanın aksine kadınlar başarıları erkekleri geçiyor...

Uzun zamandır bu sektörde kurumsal firmalarda çalışan biri olarak, aslında gizli kalmış kahramanlar var. Benim tavsiyem kendilerini biraz daha duyurmaları. Sanılanın aksine kadınlar bu  sektörde kazanç olarak çok üstlerde, biraz daha kendilerini göstersinler. Yaptığımız işleri gizli değilde, daha gün yüzüne çıkarsınlar, aslında dünya sıralamalarına baktığımızda gayrimenkul camiasında erkeklerden daha öne çıkmış birinci sıralarda yer alan çok başarılı kadınlar var.

Tuzla değerini yeni bulan bir semt...
Tuzla bakirliğini kaybetmemiş, ayn zamanda son yıllarda şehir kalabalığından da bunalanlar ve kaçmak isteyenler için tek semt gibi, çünkü biz tam sınırdayız, bizden sonrası artık biraz daha uzak gibi oluyor. Yeni yapılan marinası ile avrupa'nın dördüncü, Türkiye'nin en büyük marinası olma özelliğini taşıyor. Tuzla çok kalkındı ve gelişti. Tuzla yatırım için daha önemli bir bölge oldu.

 

İnsanlar ister oturmak için ister yatırım için olsun yatırım değeri yüksek yerleri tercih ediyorlar...
İnsan oturum için bile alsa yatırım değeri yüksek bir daireyi alıyor, kriz dönemlerinde bile gayrimenkul her zaman yükselişe geçmiştir. İnsanlar belki başka yatırım araçlarına güvenemezler ama emlak sektörüne herzaman güvenip yatırım yapıyorlar. Yatırım amaçlı yada oturum amaçlı topraktan aldığınız ev herzaman daha kazanç getirir. Tuzla değerini yeni bulan bir semt olarak en doğru bölge.

 
Tuzla'da yaşayan profile baktığımızda senin benim gibi insanlar...
Tuzla'da yaşayanlar ev sattığımız kişiler, yeni evlenmiş çiftler, çalışan genç insanlar, küçük çocukları olan o yüzden daha güvenli siteler tercih eden kişi profili. Birde emekli olmuş, çocuklarını evlendirmiş hani biraz artık sakin yerde yaşayalım dönemine geçmiş insanlardan oluşuyor. Burası birazda tatil yeri gibi deniz kenarı villalar çok fazla. Dolayısıyla burada yaşayanlar hem şehirde olmanın hemde tatil imkanı bulma özelliğini taşıyor.


Tuzla PortLife Avrupa Birliği yasaları gereği B Belgesine sahip tek proje....

Tuzla PortLİFE'ın avrupa birliği yasaları gereği bizim projemiz uzun zamandır incelenen bir proje olması nedeniyle B Belgesi almış bir proje özelliğini taşıyor. Bu diğer projelerde çok rastlanan bir şey değil. Bu ne demek aldığınız evlerde, yalıtım, elektrik su faturası olarak faturanıza yansıyacak demek. Tüm kullandığımız malzemelerin yalıtıma katkısını gösteriyor.

Tuzla PortLife metro'nun ve marina'nın açılması ardından çok büyük değer kazanacak....

Tuzla PORT LİFE olarak en büyük özelliğimizden biri de konum olarak Tuzla'nın en merkezindeyiz. Bu bize artı değer katıyor. Pendik ve Tuzla metrosunun açılacak olması Gebze'ye kadar gidecek olması Tuzla için çok büyük değer olacak. Bizim projemizede yürüme mesafesinde metro istasyonu.

 
Tuzla PortLife projesine tam olarak kadın eli değdi diyebilirim....

Evet biz Özdemir İnşaat olarak duvarının renginden, dairenin en ince detaylarına kadar birlikte bakıp karar verdiğimiz bir proje oldu. Satış ofisimizi bile birlikte seçtik. Yani herkesin fikri soruluyor, herşeyi birlikte yapıyoruz. Bu yüzden bakarsak çok kadın eli değmiş bir proje oluyor.


Tuzla PortLife Avrupa'da yaşayan Türkler çok ilgi gösteriyor...
 

Yabancıların ev alma ilgisi bu aralar çok arttı. Ama yurtdışında yaşayan Türklere çok sattık. Yurtdışından ilgi gösteren Rusya, ABD, İngiltere'den sitemizi inceleyenler var, ilgileri oldukça çok.

 
Tuzla PortLife'ın yeni projeleri yolda...
PORTLİFE projesi yanısıra yeni projelerimiz var süpriz olsun. Kartal, Pendik, Tuzla bölgesinde genelde çalışıyoruz Özdemir İnşaat olarak. Artık kemikleşmiş bir müşterimiz var. Kadıköy, Ataşehir değerini buldu, ama Tuzla en uygun zamanında, bir iki yıl sonra özellikle metro geldikten sonra yüzde kırk fiyat artışı olacak bunu şimdiden söylemem gerek. Satışlarımız hala devam ediyor.
Tuzla'ya yatırım yapmak isteyenleri TUZLA PORTLİFE'ı görmeye bekliyoruz.

 



gaste.tv/Neşe BERBER

Bu haber 1003 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...