Zeynep Deniz ’Dünyadaki tüm sorunlar, kadının gücünün...

Zeynep Deniz 'Dünyadaki tüm sorunlar, kadının gücünün farkında olmamasından kaynaklanıyor.'

Tarsus Amerikan Lisesi’nden mezun olan Zeynep Deniz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik bölümünde başladığı yüksek öğrenimine 1995 yılında İtalya-Floransa’da bulunan POLIMODA, Instituto Della Moda’da moda tasarımı ile devam etti

12 Mayıs 2016 - 16:18

Tarsus Amerikan Lisesi’nden mezun olan Zeynep Deniz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Seramik bölümünde başladığı yüksek öğrenimine 1995 yılında İtalya-Floransa’da bulunan POLIMODA, Instituto Della Moda’da moda tasarımı ile devam etti. İtalya’dan sonra New York’ta dünyanın önde gelen moda tasarım okullarından biri olan Fashion Institute of Technology (FIT)’ye kabul edilerek eğitimine devam etti. Bölümünü birincilikle tamamladıktan sonra New York’ta tasarımcı olarak çalıştı.  Zeynep Deniz, Amsterdam’a taşındığı 1998 yılında moda tasarımcılığına devam ederken Brezilya danslarıyla tanıştı. Dans konusundaki yeteneğini keşfeden Deniz, kısa süre içinde Zouk, Axe, Samba de pe, Samba Pagode, Samba de Gafieira, Forro ve Bolero danslarında uzmanlaşarak eğitmenliğe adım attı.Halen özel  tasarım/portfolyo derslerinin yanı sıra kendi markasıyla koleksiyon hazırlıyor. Aynı zamanda  Zumba dersleri veriyor . Kendisi ile yaptığımız söyleşimiz Persembe günü son iş saatlerinize renk katacak.



Türkiye’de iş hayatında başarılı bir kadın olarak gerek iş gerekse de sosyal hayatta kadının konumunu nasıl yorumluyorsunuz?

Kadın, nerede olursa olsun kendi değerini bilmeli, hatırlamalı ve gücünü eline almalı. Kendi değerinin ve gücünün farkında olan bir kadının yapamayacağı şey yoktur. Dünyadaki tüm sorunlar, kadının gücünün farkında olmamasından kaynaklanıyor.

Genç iş kadınlarına tavsiyeleriniz nelerdir?

Korkmasınlar, cesur olsunlar, girişimci olsunlar, dürüst ve samimi olsunlar...kapılar açılacaktır.

Oturacağınız evi seçerken kriterleriniz neler olmuştur?

Lokasyon, komşular, kolay ulaşılabilir olması...

İstanbul’da oturmak için hangi semti ve Yatırım yapmak için hangi semti seçersiniz?

Her ikisi için de Anadolu yakası, kadıkoy-bostancı arası

Ev seçerken nelere dikkat edersiniz?

Binanın bakımlı olması, lokasyonu, balkon, asansör, otopark, komşular, markete pazara yakınlığı, kullanışlı ve konforlu olması.

Kadınların konut alımında asıl karar mercii olduğunu düşünüyor musunuz?

Evet

Zeynepdeniz akademi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Bu haber 2308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...