Zeynep Savari Adalıoğlu 'Fırsat bir gün mutlaka kapıyı...

Zeynep Savari Adalıoğlu 'Fırsat bir gün mutlaka kapıyı çalacaktır.'

BGM Yatırım Proje sorumlusu vizyoner ve genç kadin lider Zeynep Savari Adalıoğlu Pazartesi iş saatlerinizin sonuna nefes olacak

02 Ekim 2017 - 15:20 - Güncelleme: 02 Ekim 2017 - 15:48

Kadın ya da erkek iş hayatındaki herkes zorluklarla karşılaşıyor. Sizin bir kadın olarak karşılaştığınız sorunlar oldu mu

Her kadın ve annenin, doğal olarak içinde barınan hassasiyet, incelik ve empatik düşünce, iş hayatındaki bencil yapıya ters düşebiliyor. Bu çelişki doğru yönetilemediği zaman ise kadın dengeyi sağlayamıyor.

Kadın olmanın artılarını hissettiğiniz durumlar oldu mu? Bu konuda neler anlatabilirsiniz?

 Zorluk olarak bahsettiğim hassasiyet, incelik ve empatik düşünce; doğru yönetildiğinde; kadın için diğer rakiplerinden sıyrılıp kendini göstermebilmesini sağlayan bir özelliğe dönüşüyor.

Kariyerinin başında olan iş kadınlarına tavsiyeleriniz nelerdir?

Kadınlar kendilerini geliştirmeli, her an kapıyı çalabilecek fırsatlar için kendilerini hazır hissetmeliler. Çünkü fırsat bir gün mutlaka kapıyı çalacaktır.

İş hayatındaki kadınların şikayetçi oldukları konulardan biri de kadın yöneticiler. Kadınların iş hayatında hemcinslerine zarar verdiği şeklinde bakış açısı mevcut. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

 Kadınların kadınlarla olan çekişmeleri iş hayatı ile sınırlı değil. Bu rekabet hayatın her alanında mevcut. Sağduyulu yaklaşıldığında çözülmeyecek hiçbir sorun olmadığını düşünüyorum.

Bu haber 4425 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...