Tapu.com, yurt çapında satışa sunduğu gayrimenkul fırsatını...

Tapu.com, yurt çapında satışa sunduğu gayrimenkul fırsatını 1.000’in üzerine çıkardı

15 Ekim 2018 - 13:11

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.comyeni anlaşmalarla birlikte iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkartarak satıştaki portföyünü genişletmeye devam ediyor.


Kurulduğu günden bu yana geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde satıcıların hızla gayrimenkullerini nakde çevirmesine imkan sağlayan Tapu.com, betona ve toprağa bağlı kalan sermayeyi hızla nakde çevirebilmek için gayrimenkul alıcılarına “alırken kazanacakları” ciddi fırsatlar sunuyor.

Tümü ekspertiz raporlu tapuları ciddi alıcılarla buluşturan Tapu.com, gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların teklifleriyle belirlenmesini sağlıyor. Bugün toplam 1.063 adet ekspertiz raporlu tapuyu satışa sunan Tapu.com, her ay düzenli olarak 500 bin alıcı adayı tarafından ziyaret ediliyor. 


Alırken kazanılacak fırsatlar

Artan satıcı sayısıyla doğru orantılı olarak portföylerinin her geçen gün daha da zenginleştiğini belirten Tapu.com kurucu ortağı Emre Erşahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Paranın zaman değerini en iyi bilen finansal kuruluşların 14 adedi iş ortağı olarak Tapu.com’u seçti, bu kurumların hızla nakde dönüştürmek istediği gayrimenkulleri pazarlama teknolojileri sayesinde alıcı adaylarına duyurarak tekliflerini topluyor ve uçtan uca verdiğimiz hizmetle bu gayrimenkullerin hızla satılmasını sağlıyoruz” dedi. 

Gayrimenkul satış hızında rekorlar

Satılan her 5 tapudan 1’inin 15 gün içerisinde satışının gerçekleştirildiğini ve 24 saat içinde bile topladığı tekliflerle rekor sayılacak hızlarda tapu devri aşamasına geçebildiklerinin altını çizenEmre Erşahin: “Bankalar ve diğer finansal kurumlar, satış hızımıza güvenerek bugüne kadar toplamda 3.374 adet tapunun tek satış yetkisini Tapu.com'a verdi. Şu anda tek yetkili olarak satışa sunduğumuz 1.000’i aşkın tapunun toplam değeri 215 Milyon TL’yi aştı.” diyor.

Tapu.com’da yer alan bir gayrimenkule talip olanların online ortamda, şeffaf bir şekilde tekliflerini verebildiklerini belirten Erşahin: “Satıcının razı olduğu satış bedeline uygun teklifler arasından en yüksek fiyatı veren gayrimenkulü almaya hak kazanıyor ve bu sayede gayrimenkulün değeri satıcı tarafından değil alıcılar tarafından belirlenmiş oluyor” şeklinde sözlerine devam etti.


Tapu.com’da açık artırma ücretsiz

Açık artırmaya katılımın ücretsiz olduğu Tapu.com’da, teklif verecek katılımcıların kredi kartlarından hizmet bedeli kadar bir ön provizyon çekiliyor, sadece açık artırmayı kazanandan bu hizmet bedelini tahsil eden sistem, diğer teklif sahiplerinden ise herhangi bir bedel tahsil etmiyor. Satış işlemi sonucunda gayrimenkulün tutarı tapu.com’a değil doğrudan satıcıya ödeniyor.

Bu haber 484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...