Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir...

Türkerler Holding, Doğuş Grubu ile Mahall Bomonti İzmir Projesi'nde buluştu...

13 Temmuz 2018 - 17:37

Türkerler Holding, İzmir'de gerçekleştirdikleri Mahall Bomonti İzmir projesinde Doğuş Grubu ile önemli bir ortaklığa imza attı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk; 13 temmuz tarihinde gerçekleştirdikleri bir basın toplantısıyla Türkerler Holding tarafından İzmir’de hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi bünyesinde değerli bir ortaklığa imza attıklarını kamuoyuna açıkladılar.

Dünyaca ünlü yeme-içme markalarını bünyesinde toplayan Doğuş Grubu’nun iştiraki olan “d.ream“in kültür ve sanat performansı konseptindeki “bomontiada“sı İstanbul’dan sonra Mahall Bomonti İzmir projesinde de hayat bulacak. İzmir’in sosyal ve kültürel alışkanlıklarına yeni boyutlar kazandırması öngörülen bomontiada’nın bu yılın son çeyreğinde açılması planlanıyor.

İstanbul bomontiada projesinin benzeri olarak tasarlanan projede yer alacak farklı ünlü markalar altındaki yeme-içme mekanlarının yanı sıra Mahall Bomonti İzmir içinde yer alan Babylon’da yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı konserler ve sanat etkinlikleri de gerçekleştirilecek.


YATIRIM TÜRKERLER HOLDİNG’TEN, İŞLETME D.REAM’DEN..

 Basın toplantısında bir konuşma yapan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker “Değerli dostum Ferit Şahenk ile İzmir’e, bölgeye ve Türkiye’ye değer katan bir işbirline imza atıyoruz”diyerek İzmir’e ve İzmirliler’e hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtip emeği geçen herkese teşekkür etti.

İzmir çevresinde bugüne kadar 6 milyar liralık projelere imza atan Türkerler Holding; bomontiada projesi kapsamında 12 milyon liralık yatırımı hayata geçirecek. Bomontiada’nın işletmesini ise d.ream yapacak

D.REAM; 6 YILDA YEME-İÇME SEKTÖRÜNDEKİ EN BÜYÜK TÜRK ŞİRKETİ OLDU..”

 Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk te yaptığı konuşmasında 2012 yılında kurulan d.ream’in bugün 12 ülkedeki ortaklıklarıyla 170 yakın lokasyonda sayıları 8 bin 500’e yaklaşan çalışan sayısıyla birlikte yeme-içme sektörü içindeki en büyük Türk şirketi olma başarısı gösterdiğini belirterek bomontiada’nın da d.ream’in önemli markalarından biri olduğunu söyledi. “İstanbul bomontiada”dan sonra bomontiada projelerinin ikincisini Türkerler Holding aracılığıyla İzmir’de hayata geçirecekleri olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Şahenk; Sayın Kazım Türker’e birlikte çalışma imkânı verdiği ve İzmir’e Mahall Bomonti İzmir gibi değerli bir yaşam merkezi kazandırdıkları için teşekkür etti.

Bu haber 1042 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...