Uma Thurman sessizliğini bozdu

Uma Thurman sessizliğini bozdu

Uma Thurman, Hollywood’daki taciz skandallarının ardından sessizliğini bozarak Harvey Weinstein ve Quentin Tarantino hakkında ses getirecek açıklamalar yaptı. İşte Time's Up (Süre doldu) ve Me too (Ben de) protestolarına destek veren Thurman'ın açıklamalarından satırbaşları...

09 Şubat 2018 - 21:32 - Güncelleme: 09 Şubat 2018 - 22:01

  • Geçtiğimiz kasım ayında adı taciz skandallarına karışan yapımcı Harvey Weinstein’ın kurbanlarından biri olduğunu açıklayan ABD’li aktris Uma Thurman, o dönemde yaşadıklarını New York Times’a anlattı.
  • 24 yıl önce Weinstein tarafından tacize uğradığını söyleyen 47 yaşındaki oyuncu, suçlu olarak kendini ve yönetmen Quentin Tarantino’yu gördüğünü anlattı:
  • Thurman 1994'te Londra'daki bir otelde yaşanan olayda yapımcı Harvey Weinstein'ın kendisiyle birlikte olmak için uygunsuz davranışlarda bulunduğunu ancak fiziksel bir saldırının söz konusu olmadığı belirtti.
  • Thurman “Ben, genç bir kadının onun odasına yalnızca girebilmesinin nedenlerinden biriyim. Quentin, Harvey’i kadın gücünü sembolize eden bir film olan ‘Kill Bill’in yapımcısı olarak kullandı. Ve tüm kuzular, kesimhaneye yürüdü, çünkü bu filmi çekenlerin kendilerine bir şey yapacaklarını düşünmediler.”
  • Tarantino’nun kendisine tükürdüğü ve boğazladığı sahneleri çekmekten keyif aldığını belirten Thurman, “Quentin’le yaptığımız işlerde büyük bir amaç için çalıştığımızı düşünüp ona izin verdim” ifadelerini kullandı.

Bu haber 2044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...