Univa’dan Yepyeni Kampanya: “Boşta Duran Evini Getir, 5 Yıl...

Univa’dan Yepyeni Kampanya: “Boşta Duran Evini Getir, 5 Yıl Kira Garantini Götür”

15 Mayıs 2019 - 17:24


Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univahem yatırım yapmak hem de kira garantisi elde etmek isteyenler için bir kampanya başlattı.  Univa, bu kapsamda; sahip olduğu gayrimenkulü daha karlı ve kira garantisi sunan bir yatırıma dönüştürmek isteyenlere 199 bin TL’den başlayan fırsatlarla öğrenci evleri sahibi olma imkanı sunuyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Takas kampanyamız ile sahip olduğu gayrimenkulü öğrenci evleri ile değiştirmek isteyenlere avantajlar sunuyoruz. Böylece yatırımcılar; hem 5 yıl kira garantisine sahip oluyor hem de 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırımlarını amorti etme imkanı elde ediyor” dedi.

Türkiye’de bir ilke öncülük ederek inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, sunduğu avantajlarla yatırımcı olmanın şartlarını yeniden şekillendiriyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya başlatan Univa, sahip olduğu gayrimenkulü takas kampanyasından faydalanarak, hem karlı hem de kira garantisi sunan bir yatırıma dönüştürmek isteyenlere kapılarını aralıyor. “Boşta duran evini getir, 5 yıl kira garantini götür” başlıklı kampanya ile tercihini öğrenci evinden yana kullanmak isteyenler, 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla alternatif gayrimenkul sahibi olabiliyor. Bu sayede yatırımcılar, 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırımlarını amorti etme imkanı elde ediyor. Üç öğrencinin kalabileceği şekilde tasarlanan öğrenci evlerinde; yatırımcılar, aylık toplamda 2 bin 250 TL’lik kira gelirine sahip olabiliyor. Tüm bunlarla birlikte Univa’da yatırımcılar ayrıca 5 yıl kira garantisinin de sahibi oluyor.

Univa 3 kat daha hızlı geri dönüş sağlıyor!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Türkiye’de geleneksel gayrimenkulün geri dönüş süresinin ortalama 25 yıl olduğunu vurgularken, Kocaeli ve Düzce’deki Univa projelerinde ise bu sürenin yalnızca 8 yıl olduğuna dikkat çekti. Bu kapsamda Univa’nın önemli avantajlar barındırdığını belirterek, yeni kampanyaları hakkında bilgi veren Karayel, Kampanya kapsamında sahip olduğu gayrimenkulü, öğrenci evleri ile karlı bir yatırıma dönüştürmek isteyenlere önemli avantajlar sunuyoruz. Bu kapsamda sahip olduğu gayrimenkulütakas kampanyamızla kira garantili ve karlı bir yatırıma dönüştürmek isteyenlere;Univa’nın kapılarını aralıyoruz. ‘Boşta duran evini getir, 5 yıl kira garantini götür’ başlığıyla hayata geçirdiğimiz kampanya ile herkes, 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcı olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber 612 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...