Üsküdar’da imzalar atıldı

Üsküdar'da imzalar atıldı

Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı. Yaz aylarına gelmeden hafriyat çalışmalarına başlamayı planladıklarını söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, en fazla 2 yıl içinde proje tamamlamayı hedeflediklerini söyledi…

07 Şubat 2018 - 21:53

Çamlıca Camii çevresini kapsayan Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı. Toplu temel atma töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaz aylarına kalmadan hafriyat çalışmalarına başlamayı ve 2 yıl içerisinde de projeyi tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Binden fazla hak sahibinin olduğu Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin Çamlıca Camii ile birlikte bölgeye ve İstanbul’a büyük değer katacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi olarak “Yerinde dönüşüm” ve “gönüllü dönüşüm” anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Türkmen, belgeleri en önce imzalayan vatandaşları Nato yolundaki dairelere geçici olarak taşıyacaklarını belirtti. Diğer vatandaşlara da kira ve taşınma yardımında bulunacaklarının altını çizen Türkmen, “ Yaz ayları gelmeden hafriyat işlerimize başlayıp en fazla 2 yıl içerisinde sizleri tekrar pırıl pırıl olan kendi evlerinize taşıyacağız.” Dedi. 

Ramazan’da ibadete açılması hedeflenen Çamlıca Camii çevresindeki kentsel dönüşüm için Mart ayından itibaren çalışmalara fiilen başlanması planlanıyor.

Bu haber 2527 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...