UZALTAŞ, Ankara’nın merkezinde 187 bin liraya residence satacak

UZALTAŞ, Ankara'nın merkezinde 187 bin liraya residence satacak

Başkent’in köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu, Balgat Konya Yolu üzerinde projelendirdiği Paradise Residence’i 187 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

07 Aralık 2017 - 12:00 - Güncelleme: 07 Aralık 2017 - 21:54

Diğer konut projelerinden farklı konseptle kurgulanan Paradise’ın Ankara’da home-office anlayışına farklı boyut getireceğini belirten Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, “Paradise Residence’ı, Uzaltaş kalitesinde, buna karşın konutta ve iş yaşamında aşırılıktan ve gereksiz detaylardan sıkılanlar için minimal, sade ve tasarruflu şekilde planladık” dedi.

Pala, yaptıkları araştırmalarda şu an Ankara iş dünyasının en gözde lokasyonu Konya yolunda en fazla bu tarz bir projeye ihtiyaç duyulduğunu belirlediklerini ifade ederek, “Amacımız her türlü kolaylığı ve ihtiyaç olan konforu bu bölgede aynı anda sağlamak. Ama gereksiz masrafların önüne geçerek…” dedi.

Ünal Pala, 2018 yılının her anlamda sadeliğin yılı olacağını belirterek, “Ankara iş dünyasının kalbinde bulunmak, rezidansta kaliteli bir ofise sahip olmak isteyenler ama çok fazla bütçesi olmayanlar için 187 bin liradan başlayan home ofislerin satışına başladık. Üstelik lansmanda 24 ay vade farksız, sıfır faiz ödeme kolaylığı da getirdik. Modern konut projelerinin alıcılar tarafından en büyük sorun olarak görüldüğü aidat ücretini ise minimum seviyede olacağının şimdiden garantisini verebilirim. Projeyi Ekim 2018’de teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu haber 1439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...