VESTA GLOBAL’in Türkiye’deki İletişim Çalışmalarını...

VESTA GLOBAL’in Türkiye’deki İletişim Çalışmalarını Event-Farm Yapacak

08 Haziran 2018 - 16:31

VESTA GLOBAL’İN TÜRKİYE’DEKİ İLETİŞİM ÇALIŞMALARINI EVENT-FARM YAPACAK


Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi VESTA GLOBAL, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Event-Farm ile anlaştı.


Yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmeti veren VESTA GLOBAL, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Event-Farm ile el sıkıştı.


Teuta Narazan ve V. Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, gayrimenkul sektöründe pazarlama ve satış danışmanlığı hizmeti veriyor. Farklı mesleki disiplinlerden gelen deneyimlerin birleştiği VESTA GLOBAL, gayrimenkul sektöründe alışılagelmiş iş yapış şekillerinin dışında eşsiz bir anlayışa ve bakış açısına sahip olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Şirket, yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkulün yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde anahtar teslim danışmanlık veriyor. Ayrıca inşaat ve yatırım firmalarına yurt içi ve yurtdışındaki gayrimenkul projelerinde, projenin geliştirilmesinden, pazarlama ve satış danışmanlığına, yurtdışı satış kanallarının oluşturulmasına kadar anahtar teslim çözümler sunan şirket, Amerika, İngiltere, Almanya, İspanya, Portekiz ve Yunanistan’ı da içine alan global boyutta hizmet veriyor.


Markalara yeni nesil iletişim, pazarlama ve etkinlik hizmeti sunan Event-Farm ile anlaşan VESTA GLOBAL, Mayıs 2018 itibariyle yeni ajansıyla çalışmalarına start verdi. İş birliği kapsamında Event-Farm; kurumsal iletişim, stratejik medya ilişkileri yönetimi, etkinlik yönetimi, sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi konularında VESTA GLOBAL markasına hizmet verecek.

Bu haber 2165 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...