Yepyeni kayak rotaları

Yepyeni kayak rotaları

Muhteşem doğa manzarasını karşınıza alarak kayak yapmak istiyorsanız dünya çağında ün yapmış pek çok kayak merkezine gidebilirsiniz. Fakat “Bu sene değişiklik yapıp henüz keşfedilmemiş rotalara yol alalım” diyorsanız Fransa’dan İsviçre’ye, Almanya’dan İspanya’ya işte size beş farklı kayak noktası…

06 Aralık 2017 - 21:09


isvicre

Adelboden – İsviçre

Çikolatasıyla meşhur İsviçre, pek çok köyünde kayakseverleri ağırlıyor. Bu köylerden biri de Abeldoben. Dağ ardına saklanmış bu köyde kayak bilme seviyenize göre tasarlanmış özel pistler bulunuyor. Bu mekana gittiğinizde el değmemiş doğanın da tadını çıkaracak ve sessizlikle huzur bulacaksınız.

almanya

Garmisch – Almanya

İki ülkenin birleştiği noktada keyifli bir tatil yapmak isterseniz, bu kez de size Almanya-Avusturya sınırı yakınlarında bulunan Garmisch'i tavsiye ediyoruz. Huzur dolu bir tatile eşlik eden muhteşem manzaraya sahip bu kent, aynı zamanda 2018 Kış Olimpiyatları'nda yer alması muhtemel noktalar arasında bulunuyor.

ispanya

Baqueira-Beret – İspanya

Koskoca ağaçlarla pistler arasına doğal sınırların konduğu Baqueira-Beret, İspanya'nın en uğrak kayak merkezlerinden. İspanya Kralı'nın da kayak yapmak için sık sık ziyaret ettiği lalanda birbirinden konforlu oteller bulunuyor.  Baqueira-Beret, yeni başlayanlar için tasarlanmış pistleriyle de dikkat çekiyor.

fransa

Barèges/La Mongie – Fransa

Avrupalılar için ilk sıralarda yer alan La Mongie, Pirene Dağları'nın içinde yer alıyor. Adrenalin salgılatan kayak pistleri, muhteşem manzarası ve leziz yemeklerin konuklarla buluştuğu restoranların yanı sıra bölgede pek çok SPA da bulunuyor. Yolunuz Fransa'ya düşerse, La Mongie'ye uğramadan dönmeyin…

montafon

Montafon – Avusturya

Avusturya'ya gidildiğinde önce leziz mutfağın keyfine varılır; tarihi mekanlarda vakit geçirilir. Ama “Bu ülkeye gelmişken bir de kayak yapalım” diyorsanız, o zaman size tavsiyemiz muhteşem doğasıyla dikkat çeken Vorarlberg'de bulunan Montafon'u ziyaret etmeniz.

Bu haber 1307 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...