‘Titan’lar yeni sezonda mutfaklarda

‘Titan’lar yeni sezonda mutfaklarda

Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit Tencere Seti ile uzun yıllar muftaklarınızda sağlıklı yemekler yapmanıza eşlik ediyor.

23 Ekim 2017 - 13:54

En kaliteli yemekleri pişirmenize eşlik eden Emsan, sonbaharın gelmesiyle mutfakları ‘titan’ serisiyle buluşturarak birbirinden farklı ve lezzetli yemeklerin altına imza atmanızı sağlıyor.

Mutfağında kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi Titan Granit Tencere Seti ile pişirilen yemekler lezzetiyle damaklara hitap ederken görüntüsüyle de misafirlerinizi beğenisini kazanmanızı sağlıyor.

Isıya dayanıklı cam kapaklarıyla en yüksek ısıya bile aldırış etmeden yemeklerinizi rahatça pişirmenizi sağlayan Emsan’ın Titan Granit serisi, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla da mutfağınızın başrolü oluyor.

Tüm ocak tiplerinde kolaylıkla kullanılabilen Titan Granit 7 parça tencere seti, granit iç kaplamasıyla çizilmelere karşı dayanıklılığıyla büyük beğeni topluyor. 4 farklı renk seçeneğiyle mutfakların havasını değiştiren Emsan Titan 7 parça granit tencere seti ile sizi bekliyor.

Emsan Titan Granit Tencere Seti Fiyatı: 319 TL

Bu haber 2414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...