Komodin merkezli güzel dekorasyon örnekleri

Komodin merkezli güzel dekorasyon örnekleri

Evinizin pek göz önünde bulunmayan ama tüm evi düzenleyen komodin ile ilgili dekorasyon fikirleri… Dekorasyonun belirli kuralları, sınırları yok

22 Ekim 2016 - 21:37

Evinizin pek göz önünde bulunmayan ama tüm evi düzenleyen komodin ile ilgili dekorasyon fikirleri…
Dekorasyonun belirli kuralları, sınırları yok. Herkesin özgür olduğu bir alan ve böylesi de belki çok daha güzel. Çünkü bazen ortaya harika işler çıkıyor. Biz dünyanın her yerindeki en güzel örnekleri takip ederek sizlere farklı fikirler sunuyoruz. Dekorasyon, belki de tüm kadınların ortak ilgi alanı. Evlerimiz büyük veya küçük, pahalı veya ucuz olsun fark etmez, bizler yuvamız dediğimiz bu mekanların güzel olmasını istiyoruz. Aslında her kadın dekorasyon ile uğraşıyor, kendileri fark etmeseler bile. Özellikle geçmiş neslin çeyizinde bulunan küçük dantel örtüleri hatırlarsınız. Küçük örtülerle evlerini güzelleştirmeye çalışırlardı. Bu yazımızda da komodin üzerinde yapılan dekorasyon örnekleri sizlerle.



Komodin yatak odamızda bulunan, üzerinde gzel süslemeler ve dekorlar yapacağınız nadir mobilyalardan biri. Yatak odalarımızda bu tarz mobilyaların sayısı az. Komodin dekorasyonu deyince akla öncelikle bir gece lambası geliyor, ama siz bunlarla sınırlı kalmayın. Çok güzel dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz harika dekorasyon örneklerinden fikirler edinebilirsiniz.

Bu haber 3177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...