EVİNİZDE AYAKKABI DÜZENLEME FİKİRLERİ

EVİNİZDE AYAKKABI DÜZENLEME FİKİRLERİ

Kadıncaemlak yazarımız Pelin Kaleci kaleme aldı

28 Temmuz 2017 - 12:45

Tüm kadınların asla vazgeçemeyeceği, en sevdiği aksesuar kuşkusuz ayakkabılarıdır. İhtiyacımız olsun olmasın sevdiğimiz bir ayakkabı gördüğümüzde satın almamak için çok büyük çaba sarf ederiz. Ayakkabıları alırız alırız da ayakkabı saklama, muhafaza etme konusunda genellikle sınıfta kalıyoruz. Bu sebepten satın alıp da hiç giymediğimiz veya unutuğumuz ayakkabılar zaman zaman evimizde tesadüfen karşımıza çıkabilir. Veya o kadar düzensizlerdir ki, bir dolabın içerisinde olsa bile diğer tekini bulmakta zorluk çekeriz.

Bu dağınıklığa ve unutkanlığa bir son vermek bizim elimizde. Aslında ihtiyacımız olan tek şey pratiklik. Yani, hem ayakkabılarımızın hepsini bir bakışta görebilelim ve ulaşabilelim, tıpkı ayakkabı mağazalarında olduğu gibi, hem yerden tasarruf edebilelim, hem de ihtiyacımız olan düzeni bize verebilsin. İşte bu amaç ile yola çıkarak uygun olabileceğini düşündüğüm ayakkabı düzenleme fikirlerini aşağıda sizinle paylaşmak istedik.

Seçebileceğiniz birçok ayakkabı raf fikri var. Bunların seçimi sadece fonksiyon olarak değil, aynı zamanda evinizle uyum içinde olmasına da özen göstermeliyiz.

Her zaman ayakkabılarınızı düzenlemek ve saklamak için yaratıcı ve zekice yol vardır. Ayakkabılarınıza çok para harcıyorsunuz fakat onları düzenli bir şekilde saklamaz iseniz ne yazık ki hasar alacaklardır. Sadece bu da değil aynı zamanda o güzelim topuklu ayakkabılarınızı saklamak yerine onları güzel ve göze hoş gelecek şekilde sergileyebilirsiniz.

Bu haber 3396 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...