MANDARIN ORIENTAL, DÜNYA ÇAPINDAKİ CAZİP KONUK AĞIRLAMA PROGRAMI...

MANDARIN ORIENTAL, DÜNYA ÇAPINDAKİ CAZİP KONUK AĞIRLAMA PROGRAMI FANS OF M.O ‘YU SUNAR

17 Mayıs 2018 - 12:00

Kişiselleştirilmiş detayları ve samimi ağırlama hizmetiyle öne çıkan Mandarin Oriental Hotel Group’un misafirleri, artık Fans of M.O. programına dahil olarak dünya çapındaki tüm Mandarin Oriental otellerindeki konaklamalarında çeşitli ikram ve sürprizlerden oluşan ayrıcalıklı hizmet imkanlarına sahip oluyor.


Kullanım deneyimini ön planda tutan Fans of M.O. programına web sitesi üzerinden online olarak ya da otelde check-in esnasında kolaylıkla katılmak mümkün. Dünya çapındaki tüm Mandarin Oriental otellerinde üyelerine ücretsiz wi-fi kullanımı ve karşılama hizmetlerinin yanı sıra, farklı ayrıcalıklar sunan programda üyeler, maksimum konfora ulaşmak için konaklamalarını daha fazla ek hizmetlerle kişiselleştirebilecekler.


Fans of M.O programına katılan üyeler Mandarin Oriental Hotel Group’un web sitesi mandarinoriental.com üzerinden direkt rezervasyon yaparak sadece en uygun ve en esnek fiyatlardan faydalanmakla kalmayıp, aynı zamanda konaklamaları boyunca yararlanabilecekleri iki adet ayrıcalıklı hizmet seçme olanağını da elde edebilecek. Ayrıcalıklı teklifler arasında erken check-in, geç check-out, yemek ya da spa kredisi, sabah kahvaltısı, bir üst oda kategorisinde konaklama, kablosuz internet erişim kolaylığı, ütü hizmeti veya kutlama ikramları gibi çeşitli alternatifler yer alıyor.


“Misafirlerimiz için, konaklamalarının her birini unutulmaz kılan ve birbirinden cazip imkanlarla dolu Mandarin Oriental’in eşsiz üye programı Fans of M.O.’yu sunmaktan dolayı çok mutluyuz,” diyor Mandarin Oriental Grup Pazarlama Direktörü Michael Hobson. “Misyonumuz misafirlerimizi her zaman memnun etmek. Bu program, misafirlerimizin tüm Mandarin Oriental destinasyonlarındaki ziyaretlerini kişiselleştirebilmelerini ve ihtiyaçlarını öngörebilmemizi sağlayacak” diye ekliyor.


Dünya çapındaki Mandarin Oriental otellerinin fan’ları arasında Morgan Freeman, Geofrey Rush, Dav Patel, Lucy Lio ve Christian Louboutin gibi ünlü oyuncu ve sanatçılar da var. Dünyaca ünlü bu isimlerin neden bu eşsiz programın bir parçası olduğunu https://www.mandarinoriental.com/celebrity-fans adresine göz atarak keşfedebilirsiniz.


Çok yakında Türkiye’ye özel web sitesi hizmete geçecek olan Fans of M.O. ile ilgili daha fazla bilgi ve siz de bir Fans of M.O. olmak için şimdilik mandarinoriental.com/fans-of-moadresini ziyaret edebilirsiniz.


Mandarin Oriental, Bodrum Hakkında:

Mandarin Oriental, Bodrum; 21 ülkede toplam 31 otel ve 8 rezidansla dünyanın en lüks konaklama deneyimini sunan Mandarin Oriental Hotel Group’un Türkiye'deki ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Bodrum’un büyüleyici Cennet Koyu’nda, 600 dönümlük bir alanda konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş, tamamı güneşlenme alanı, teras veya balkonlara sahip, çoğunda özel bahçe veya sonsuzluk havuzu bulunan toplam 132 oda, suit, daire ve villadan oluşuyor. Cennet Koyu'nun doğayla iç içe sakinliğini, olağanüstü Ege Denizi manzarası ve benzersiz bir lüks anlayışıyla buluşturan Mandarin Oriental, Bodrum, tatil algısını sofistike dokunuşlarla yeniden tanımlıyor.


Akdeniz bölgesinin en iddialı resort'ları arasında yer alarak global ölçekte dikkatleri üzerine toplayan ve alanında çok sayıda ödüle layık görülen Mandarin Oriental, Bodrum, yenilikçi ve farklı damak tatlarına hitap ederek seçkin lezzetler sunan 8 restoran ve barı ile tatil deneyimini gastronomik bir şölene dönüştürüyor. Mandarin Oriental Hotel Group’un ödüllü Spa'sı The Spa at Mandarin Oriental Bodrum, 12 Spa ve bakım odasını da içinde barındıran 2.700 metrekarelik alanı ile Bodrum yarımadasının en ayrıcalıklı spa merkezini sunuyor.


Mandarin Oriental Hotel Group’un özel yayını MO’nun online versiyonuna Destination MO adresinden erişebilir, grubun ödül kazanan otelleri, en iyi yemek deneyimleri, spa uygulamaları ve seyahat programları hakkındaki haberlere ve markanın dünya çapında ünlü hayranlarıyla röportajlarına bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bu haber 1003 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...