Sağlığı ya da rolü için kilo alan veya veren ünlü isimler

Sağlığı ya da rolü için kilo alan veya veren ünlü isimler

Gösteri dünyasının ünlü isimleri zayıflamak için birçok yöntem deniyor. Bazıları rolü için bazıları ise rolü için kilo veriyor. Bunu başarmak için spor, diyet veya ameliyat yöntemlerini deniyorlar. İşte kilo vererek bambaşka bir görünüme sahip olan ünlü isimler...

27 Aralık 2017 - 21:03 - Güncelleme: 27 Aralık 2017 - 21:11

  • Başrolleri Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı “Acı Tatlı Ekşi” filminin galası gerçekleşti. Galaya verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu da katıldı.
  • Mide küçültme ameliyatı sonrası 100 kilodan 60'a düşen Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.
  • Bozoğlu 100 kiloya çıkınca Ağustos 2016'da mide küçültme ameliyatı olmuştu.

  • 43 yaşındaki Bozoğlu bundan önce O hayat Benim dizisinde hayat verdiği Nuran karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmuştu.
  • BERKE ÜZREK

    Son olarak Organik Aşk Hikayeleri filminde beyazperdede boy gösteren Berke Üzrek, yeni bir projeyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. 

    Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in hayatını konu alan, TRT’de yayınlanacak olan ’Aliya’ dizisinin oyuncularından Üzrek, rolü için 24 kilo aldı.

    Çekimlerin tamamlanmasının ardından, doktor kontrolünde hızla kilo almaya başlayan 38 yaşındaki oyuncu, “Bu önemli projeye hazırlanırken beni motive eden, Bosna Hersek’te yaşananların üzerimde bıraktığı psikolojik etki oldu. Aliya İzzetbegoviç tarihe mal olmuş bir şahsiyettir. Gelecekte çok daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım tüm Türkiye yanı başımızda yaşanan ve hatta yaşanmaya devam eden Bosna Hersek meselesinin iç yüzünü anlatmaya gayret ettiğimiz yapıma gereken ilgiyi gösterir” dedi.

  • PELİN KARAHAN 

    Sekiz ay önce ikinci kez anne olan oyuncu Pelin Karahan, kısa sürede kilolarından kurtuldu.

    Etiler’de eşi Bedri Güntay’la objektiflere takılan 33 yaşındaki oyuncu, doğumdan sonra 35 kilo verdiğini açıkladı.

  • EMEL MÜFTÜOĞLU

    Emel Müftüoğlu, Kasım 2016'da 80 kiloya çıkınca sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Yakınlarının "Artık ameliyat olmalısın" şeklindeki ısrarları sonucu 1 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu.

  • 30 kilo verip 50'ye kadar düştü. 1.56 boyundaki şarkıcı ideal kilosuna kavuştu. Önceki gün İstinyepark'ta görüntülenen Emel Müftüoğlu "Çok iyiyim ve sağlıklıyım" dedi.
  • Hande Erçel

    Yazın Çeşme tatilde fazla kilolarıyla eleştirilen Siyah İnci'nin Hazal'ı Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kilo verdiği net şekilde anlaşılan Erçel, 3 aydır yaptığı diyetin formülünü açıkladı: Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla atlattım. Hamur işlerinden uzak durdum.

  • NURGÜL YEŞİLÇAY

    Nurgül Yeşilçay, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda bir kafede buluştu. Yaz başında 4 bin TL ödeyerek gittiği detoks kampıyla ilgili konuşan oyuncu, “Oraya kilo vermek için gittim ama tam aksine kilo aldım. Yeni dizi için kilo vermeye çalışıyorum. Açım, açım ve açım. Yeni bir diyete başladım. Hamur işi yok, şeker yok, birçok şey yasak. Hedefim 8 kilo daha vermek. Şimdilik 2 kilo gitti” dedi.

  • İREM DERİCİ

    30 yaşındaki şarkıcı 6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilo verdi. Ancak Derici'nin zayıflama sürecini sağlıksız geçirdiği ve bu yüzden rahatsızlandığı öne sürüldü. 

  • SİBEL CAN

    Yıllardır yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen, 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can, yeni dizisi için yedi haftada yaklaşık 10 kilo verdi. 

    Sibel Can, yeni dizisi 'Sevda'nın Bahçesi' ile yıllar sonra setlere döndü. Başrolü Emre Kınay ile paylaşan Sibel Can çekim öncesi yaşam koçu Şeyda Coşkun denetiminde diyete girmiş, yürüyüşe başlamıştı.

  • Sibel Can'ın yedi haftada yaklaşık 10 kilo verip 62'ye düştüğü ortaya çıktı. 47 yaşındaki Can sete de diyet yemekleri götürüyor.

  • PELİN ÖZTEKİN

    Usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızı oyuncu Pelin Öztekin, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. BKM mutfaktaKİ skeçlerde kilosuyla örtüşen rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk 6 ayda 158 kilodan 100 kiloya düşmüştü. Öztekin son olarak 21 ayda 90 kilo verip 63'e düştü. 29 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için ise düzenli olarak spor yapıyor.

  • NAZAN ÖNCEL

    Nazan Öncel, altı ayda 13 kilo verdi, iki beden küçüldü. Sahneye siyah mini şort tulumuyla çıkan Öncel’in yeni hali görenleri şaşırttı.

    Öncel, vegan diyetiyle zayıfladığını açıkladı. Vegan diyeti ya da veganizm, hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünlerin yenilmesini reddeden bir beslenme türü olarak biliniyor.

  • İSKENDER PAYDAŞ

    Ünlü müzisyen İskender Paydaş da kilolarından kurtuldu.


  • Son dönemde aldığı kilolardan rahatsızlık duyan Paydaş, Ulus'taki özel bir hastanede tüp mide ameliyatı oldu. 3 ayda yaklaşık 30 kilo veren Paydaş'ın 125 kilodan 95 kiloya düştüğü konuşuluyor.

  • UĞUR YÜCEL


    Son yıllarda aldığı fazla kilolarla dikkat çeken usta oyuncu Uğur Yücel, yeni dizisindeki rolü gereği fazla kilolarından kurtuldu.

    Yücel'in, 11 ay boyunca sıkı bir diyet uygulayarak 30 kilo verdiği öğrenildi.

  • NASIL ZAYIFLADI?

    Usta oyuncu, zayıflamak için ekmeği hayatından çıkardı, protein ve sebze ağırlıklı beslendi, sabah-akşam aksatmadan yürüyüş yaptı ve alkolü minimuma indirdi.

  • URAZ KAYGILAROĞLU

    Pis Yedili dizisinde Canburger karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Uraz Kaygılaroğlu 3 Adam programında nasıl 64 kilo verdiğini anlattı.

    Son olarak Dönerse Senindir filminde rol alan ve 2008 yılından bu yana 64 kilo veren 29 yaşındaki oyuncu o süreç hakkında şöyle konuştu: "Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim."

  • EMRE AYDIN

    Geçen yıl yönetmen koltuğuna oturduğu Cinni: Uyanış filminin galasında basının karşısına çıkan Emre Aydın, kilolu haliyle dikkat çekmişti. 
    Kilo vermek için, haftanın altı günü spor salonunda çalışan Aydın, eşi Eda Köksal'ın da kendisine destek olduğunu dile getirdi.
    Düzenli beslenme ve sporla 3.5 ayda 14 kilo verdiğini açıklayan Aydın, mide küçültme ameliyatını düşünmediğini söyledi. 85 kilodan 71 kiloya düştüğünü dile getiren Aydın, bu yıl bir dram filmi çekeceğini açıkladı. 

Bu haber 3281 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...