Sonbaharda vizesiz gidilecek rotalar

Sonbaharda vizesiz gidilecek rotalar

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, web sitesi ve ödüllü mobil uygulaması aracılığı ile sonbaharda gezilebilecek vizesiz destinasyon alternatiflerini bir arada sunarak, hesaplı seyahat önerilerini paylaşıyor.

15 Kasım 2017 - 21:09

Türk vatandaşı seyahatseverler Ukrayna’ya yeni kimlik kartlarıyla giriş yapabiliyor. Türkiye’den Kiev, Lviv, Odessa, Kharkiv gibi Ukrayna’nın en popüler şehirlerine doğrudan uçuşlarla gitmek isteyenler, Skyscanner’ın “en uygun rezervasyon zamanı” çizelgesinden yararlanabiliyor. 


Çizelge, kullanıcılara Ukrayna’ya seyahat ve rezervasyon için en uygun zamanı gösteriyor. Sırbistan da yakın olması ve vizesiz gidilebilmesi nedeniyle sonbaharda gezilebilecek destinasyonlardan.



Başkent Belgrad, az bütçeyle keyifli vakit geçirilebilecek yerler arasında ön plana çıkıyor.



Yakın ve vizesiz gidilebilecek bir diğer alternatif ise Makedonya. Makedonya’nın Osmanlı izlerini taşıyan mimarisini ve yemyeşil doğasını daha yakından keşfetmek isteyenler için kaçırılmaz fırsat.



Fas denince ilk akla gelen filmiyle meşhur Kazablanka olsa da, bu Kuzey Afrika ülkesinde başkent Rabat, Fes ve Marakeş gibi şehirler de seyahatseverlerin rağbet ettiği yerlerin başında geliyor.




Bu haber 1304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi