Mikonos’da ne yapılır?

Mikonos'da ne yapılır?

Scorpios Atmosferi, genişliği, gün batımı, yemekleri, dekorasyonu ve hatta çalışan kadrosu ile müşterilerini etkilemeyi başarmış bir mekan Scorpios

02 Eylül 2016 - 10:30



Scorpios
Atmosferi, genişliği, gün batımı, yemekleri, dekorasyonu ve hatta çalışan kadrosu ile müşterilerini etkilemeyi başarmış bir mekan Scorpios.



Scorpios


Oldukça büyük bir alana sahip olan Scorpios'ta; bar kısmı, restoran kısmı, plaj kısmı ve -bence- gün batımını izlemek için dekore edilmiş olan yer minderlerinin olduğu, aynı zamanda happy-hour'un da gerçekleştiği kısımlar mevcut.

Scorpios'un eğlencesi biraz daha 'chill' denilen türden. Müziğin sesi akşamüstüne doğru biraz daha artıyor; insanlar ellerine içkilerini alıp gelip buradaki minderlerde keyif yapıyor. Etrafta hafif hafif dans edenleri de görebilirsiniz.



Scorpios


Nammos

Scorpios'tan çok daha az gösterişli olan bu mekan.Kişi başı €25'ya kiralanan şezlongları da oldukça rahat. Zaten rahat olmalı öyle değil mi?


Nammos

Öğleden sonra yemek kısmına geçiliyor. Zaten saat 14:00 itibari ile restoran kapısında bir kalabalık beliriyor.

Nammos'ta restoranın 2 kısmı var: bir tanesi açık havada (girişte sağ tarafta), diğeri ise üstü kapalı alanda.  Happy-hour'un olduğu yer, üstü kapalı olan taraf. Haliyle çoğu kişinin tercih ettiği kısım da burası.




Burası da restoranın açık olan kısmı

Nammos'un meşhur DJ'i Babis de Nammos'ta eğlencenin başlamak üzere olduğunu, DJ kabinine taktığı koruma ile veriyor.



Alemagou



Adanın en eski mekanlarından biri Alemagou. Plajı oldukça geniş; sabahtan gidip güneşlenip denize girip, sonrasında restoran kısmında yemeğinizi yiyip yavaş yavaş müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz. Hatta dilerseniz plaj kısmında küçük bir çadırın içinde masaj bile yaptırabilirsiniz!



Mikonos

Şehirle devam edelim...

Sea Satin, Deniz ürünleri restoranı, fakat 12'den sonra aniden tavernaya dönüşüyor. Yine masaların üzerine çıkılıyor ve toplu bir şekilde eğleniliyorBu arada Sea Satin'de Tarkan şarkısı eşliğinde eğlenmeniz de mümkün.



Şehir merkezi ise mavi-beyaz, kısa kısa binaların olduğu dar sokaklardan ibaret... Labirent gibi mini mini sokakları görüp, görülecek çok şey var sanıyorsunuz ama aslında yok; şehir, hepsi birbirine çıkan, birbiriyle benzer sokaklardan oluşuyor. Bir iki güzel mağaza olsa da Türkiye'de olmayan şeyler olduğunu söyleyemeyiz.



Bu haber 501 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...