Prontotour’la deniz, kum, güneş ve eğlencenin merkezi Ibiza

Prontotour'la deniz, kum, güneş ve eğlencenin merkezi Ibiza

Yurtdışı seyahat trendlerini belirleyen Prontotour, 30 Haziran – 18 Eylül 2016 tarihleri arasında her Perşembe ve Pazar, Türkiye’den ilk defa direkt hareketli Ibiza turları düzenliyor

07 Mayıs 2016 - 08:55

Yurtdışı seyahat trendlerini belirleyen Prontotour, 30 Haziran – 18 Eylül 2016 tarihleri arasında her Perşembe ve Pazar, Türkiye’den ilk defa direkt hareketli Ibiza turları düzenliyor.

Kıyı şeridine serpilmiş dünyanın en ünlü plajları, enfes İspanyol lezzetlerini sunan restoranları ve renkli gösterilerin yer aldığı gece kulüpleriyle çılgın yaşamın doğum yeri olan Ibiza, yaz tatilinde sınırsız eğlence tutkunlarını bekliyor.

Balear Adaları’ nda bulunan ve Eivissa denilen İbiza’da, Unesco Dünya Mirası listesinde bulunan surlarla çevrili eski şehir D’alt Villa, 16. yy’ da yapılan İbiza Kalesi, Kitabeler Kapısı Portal de ses Taules, Kutsal Meryem’ e ithaf edilen Santa Maria Katedrali de ziyaretçileri büyüleyen mekanlar arasında. Ibıza’nın sayısız doğal güzellikleri arasında dünyanın en ünlü mağaraları da yer alıyor.

80 tane plajın yer aldığı Ibiza, Platja den Bossa, ünlülerin uğrak yeri Ses Salines, düzensiz uçurumlar ve çam ağaçlarıyla çevrili Cala Jondal, kırmızı kayalıkları ve kumlu plajıyla Sa Caleta, Cala Conta, Cala Xarraca, Cala Martina ve muhteşem manzarasıyla Cala D’Hort gibi dünyanın en ünlü plajlarına ev sahipliği yapıyor. Denizdeki kafe anlamına gelen Cafe Del Mar’da, dünyanın en güzel gün batımı manzarası seyahatseverleri büyülüyor.

Prontotour’un 3, 4, 7 gece konaklama alternatifli Ibiza turları, 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla yaz eğlencesini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.prontotour.com

Bu haber 3347 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi