Van Gölü Ekspresi Bilet Fiyatları

Van Gölü Ekspresi Bilet Fiyatları

Doğu Ekspresi ile Kars’a akın eden gençler, iki aylık biletler tükenince rotayı Van Gölü Ekspresi’ne çevirdi. Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları, güzergahı ve tren saatleri haberimizde…

28 Ocak 2018 - 15:08

Doğu Ekspresi ile turist akınına uğrayan Kars, öğrencilerin gözdesi oldu. Talep yoğun olunca biletler tükendi otellerde yer bulmak ise imkansız oldu.

Doğu Ekspresi’nde biletler tükenince gezginci gençler rotayı Van Gölü Ekspresi’ne çevirdi Sosyal medyadan Van yolculuğu için yapılan çağrılar, hızla büyüdü. Haftada 2 gün yapılan seferlerin artırılmasını isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından “Pek yakında Van etkinliğinde 12 bin gençle oradayız” dedi.

Van’a giden turistler Van Gölü, Kalesi ve  Akdamar Adası’nı gezebilecek, kayak merkezinde kışın tadını çıkaracak ve yöresel tatların keyfini çıkaracak.

Peki Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Tren nereden kalkıyor? Güzergahı ne?

HAFTADA 2 GÜN SEFER VAR
Ankara-Tatvan-Ankara arasında haftada 2 gün sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Ankara’dan Salı ve Pazar günleri, Tatvan’dan Salı ve Perşembe günleri hareket ediyor. Van Gölü Ekspresi’nde kompartımanlı, pulman, örtülü kuşet, yemekli ve yataklı vagon bulunuyor.

VAN GÖLÜ EKSPRESİ TREN SAATLERİ 
Ankara Tren Garı kalkışları: Salı ve Pazar günleri – 11:00

Tatvan Tren Garı kalkışları: Salı ve Perşembe günleri – 07:00

VAN GÖLÜ EKSPRESİ BİLET FİYATLARI 
Van Gölü Ekspresi bilet fiyatları 47 TL. Ankara Tatvan 1 yataklı bilet fiyatı tam 90 TL, yüzde 20 indirimli 83 TL, yüzde 50 çocuk, engelli indirimli ise 72,50 TL, Ankara-Tatvan 2 yataklı bilet fiyatları tam 75 TL, yüzde 20 indirimli 68 TL, yüzde 50 engelli ve çocuk indirimli ise 57,50 TL. 

Van Gölü Ekspresi'nden bilet satın almak için TCDD'nin resmi sitesine girmeniz yeterli. Web sitesinden online olarak bilet satın alabilirsiniz.

Bu haber 1375 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...