Vitra’dan Yaşam Alanlarını Zerafetle Buluşturan Karo Modelleri

Vitra'dan Yaşam Alanlarını Zerafetle Buluşturan Karo Modelleri

31 Ekim 2018 - 14:51 - Güncelleme: 31 Ekim 2018 - 19:34


Karo seramik ürünleri, yaşam alanlarında farklı dekorasyon uygulamalarından hoşlananlar için birbirinden hoş alternatifler sunuyor. Birbirinden oldukça farklı doku ve renkleri bir arada kullanma fırsatı sunan ürünler, kullanıcılarına kendi özgün fikirlerini uygulama şansı da tanıyor. Yaşadıkları alanları, hayal gücü ve zevkleriyle buluşturmak isteyenleri düşünen VitrA, geniş ürün çeşitliliği ve renk yelpazesiyle öne çıkıyor. 

 

Tasarımlarını oluştururken doğa ve insanlığın yüzlerce yıllık kültür mirasından ilham alan VitrA, modern ve özgün yorumlarıyla dikkat çekiyor. Doğal renk geçişleri, farklı yüzey dokuları, minimal desenler ve modüler ebatlar, VitrA karo koleksiyonlarında öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Dekor ve rölyef gibi uygulamalara yer verilen tasarımlar, yaşam alanlarını zamansız bir görünüme kavuşturuyor. 



 

Ahşap Dokuların Sadeliği

 

Ahşap dokulu seramik modelleri, kullanıldığı yaşam alanlarına sıcak bir dokunuş katıyor ve sadeliğin zarif güzelliğini dekorasyona taşıyor. Bu nedenle samimi ve sıcak bir atmosfer arzulayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Good Design ödülüne layık görülen VitrA Pera koleksiyonu, ahşap dokusunun sıra dışı bir yorumu olarak öne çıkıyor. İstanbul'un kaotik, güçlü ve sıcak atmosferinden ilham alınarak yaratılan koleksiyon, doğal renk geçişleri ve ritmik bir düzen sunan desenleriyle cazibe kazanıyor. 20 x 120 cm ölçülerinde tasarlanan Pera; beyaz, gri ve siyah renk alternatifleri arasından seçim yapma şansı tanıyor. Siyah ve beyazın muhteşem kontranstını dekorasyonla buluşturmanız için geçmişin romantik desenlerini anımsatan rölyeflerle zenginleştiriliyor. 

 

El İşçiliğinin Sanatsal Güzelliği


 

Beton yüzey dokuları, taşıdıkları modern ve soğuk görünüm nedeniyle dekorasyonda çarpıcı bir etki yakalamak isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Beton, doğal yüzey dokularıyla harmanlanarak kullanıldığı gibi kendi doğasından gelen sertliği koruyan pek çok tasarım da bulunuyor. VitrA, Handcrafted karo seramikleri koleksiyonuyla bu sefer sınırları biraz daha zorluyor. El işçiliğinin özünden gelen sanatsal güzelliği buluşturduğu koleksiyon, Good Design 2017 ve Good Design 2017 ödüllerini almaya da hak kazanıyor. İki farklı yüzey dokusuna aynı karoda yer veren tasarım, doğal renk ve doku geçişleriyle hareketlenen benzersiz bir güzellik sunuyor. 

 

30 x 60 cm ve 4 x 60 cm boyut alternatiflerinin yer aldığı koleksiyon, dekorun yanı sıra bordür ve fon seçeneklerini barındırıyor. Mat renklerden oluşan altın, bej, gri, kahve ve mix seçenekleri, parlak yüzey dokusuna sahip altın bordürlerle çarpıcı bir görünüm kazanıyor. 

 

Geleneksel Desenlerin Modern Yorumu


 

Mermer yüzey dokuları, VitrA duvar karosu çeşitlerinde sıkça kullanılıyor. Mermerin kendine has desen ve renk geçişlerinin korunduğu koleksiyonlar, sadeliği zarafetle buluşturmayı başarıyor. Parlak ve mat yüzey alternatiflerinin sunulduğu VitrA Trifolium seramik duvar karosu koleksiyonu, dünyaca ünlü Dark Olive ve Gold Calatta mermerlerinin güzelliğini geleneksel desenlerin modern yorumuyla harmanlıyor. 30 x  60 cm duvar karosu çeşitleri, 7.5 x 30 cm ve 7.5 x 60 cm ebatlarında bordür çeşitleri, 45 x 45 sırlı porselen modelleriyle çarpıcı bir görünüme kavuşuyor. Altın, mat antrasit, maun ve mix renk seçeneklerini barındıran koleksiyon, farklı uygulamalara imza atabilmeniz için bordür, fon ve dekor alternatiflerini beğenilerinize sunuyor. 

 

Üç boyutlu geleneksel desenleri, Dark Olive ve Gold Calatta mermerlerinin duru güzelliğiyle harmanlayan VitrA Trifolium koleksiyonu, altın bordürler sayesinde yaşam alanlarını zarif bir güzelliğe büründürüyor. Dünyaca ünlü mermerlerin kendine has ışıltısını koruyan tasarım, üç boyutlu motiflerle hareket kazanıyor.

 

Siz de yaşam alanlarınızın sadece sizin zevkinizi taşımasını istiyorsanız en yakın VitrA mağazasını ziyaret edebilirsiniz. VitrA'nın farklı ebat, renk, yüzey dokusu ve uygulamalarla zenginleştirdiği koleksiyonlarından zevkinize en uyan ürünleri seçebilir, özgün ve zamansız güzelliği dilediğiniz mekanlara taşıyabilirsiniz.

Bu haber 11970 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...